Τζ. Πολέμη (BWA Greece): Αναγκαία η άμεση ψήφιση του νομοσχεδίου για σκάφη αναψυχής

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 12:42
UPD:12:50
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Του Αντώνη Τσιμπλάκη
[email protected]

Την ανάγκη για άμεση ψήφιση του νομοσχεδίου για τα σκάφη αναψυχής, που δίνει τη δυνατότητα σε όσα είναι άνω των 35 μέτρων να κάνουν ναυλώσεις στη χώρα μας, χωρίς να έχουν ελληνική άδεια,  υποστηρίζει η κα. Τζίνα Πολέμη , Business Development Director της BWA Greece.

Σε δηλώσεις της στη Ν» αναφέρει ότι: «Ως συνέπεια του πολέμου η χώρα μας έχει αναγκη να εισπράξει τα μέγιστα από τον τουρισμό, πόσω δε μάλλον από τον θαλάσσιο τουρισμό και τους οικονομικά εύρωστους πελάτες του.

Ο πόλεμος εχει αντίκτυπο σε όλους, όχι μόνον στα ελληνικα σκαφη αλλά και στους επαγγελματιες του χώρου που περιμένουν την ψήφιση του Νομοσχεδίου για να έχουν το αυτονόητο - εργασία.  Λογω τεκμηριωμένης ελειψης επαγγελματικών πλοίων αναψυχής ›35 μ. προς εκμετάλλευση εντός της ελληνικής επικράτειας (103 σκάφη αναψυχής ελληνικά, ευρωπαϊκά και μη κοινοτικά), συνεπώς δεν υπάρχει επαρκής αριθμός σκαφων τέτοιου βεληνεκούς για να εξυπηρετηθούν οι vip πελάτες, η ανάγκη του e-charter permission είναι επιτακτική και άμεση».

Καταλήγοντας η κα. Πολέμη σημειώνει: «Το εθνικό συμφέρον ας μπει πάνω από τα μικροσυμφεροντα συνδικαλιστικών οργανώσεων και ας δούμε το σύνολο και όχι μέρος αυτού δηλαδή να εργάζονται όλοι σε μια ελεύθερη οικονομία».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα