Wind: Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού σε σχολεία του Νομού Φθιώτιδας

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2008 15:11

Ο Διευθυντής και μαθητές του Γυμνασίου Υπάτης φωτογραφίζονται μπροστά σε ηλεκτρονικό υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας, μέρος της ετήσιας δωρεάς τεχνολογικού εξοπλισμού της WIND, που φέτος πραγματοποιήθηκε σε 44 σχολεία του Νομού Φθιώτιδας.

Τεχνολογικό εξοπλισμό σε 44 σχολεία του Νομού Φθιώτιδας προσφέρει φέτος η Wind συνεχίζοντας για όγδοη χρονιά το οδοιπορικό της στην ελληνική επικράτεια.

Η πρωτοβουλία αυτή της εταιρίας με τίτλο «Ταξίδι στον Κόσμο της Γνώσης» παρουσιάστηκε χτες το βράδυ σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λαμίας.

Η δωρεά τεχνολογικού και εκπαιδευτικού εξοπλισμού από τη WIND και τα καταστήματα Wind Φθιώτιδας εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης της στρατηγικής κοινωνικής ευθύνης «Στην Πράξη» για την ενίσχυση της Εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα «Ταξίδι στον Κόσμο της Γνώσης» στηρίζει την προσπάθεια σχολείων που βρίσκονται σε απομακρυσμένες ή ακριτικές περιοχές να μετατραπούν σε σύγχρονες εστίες μόρφωσης, αμβλύνοντας με αυτόν τον τρόπο τις ανισότητες μεταξύ περιφέρειας και αστικών περιοχών. Από το 2001 μέχρι σήμερα η Wind έχει εφοδιάσει με τεχνολογικό εξοπλισμό συνολικά 307 σχολεία, από 12 νομούς.

Φέτος η προσφορά της WIND στους μαθητές του νομού Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε ύστερα από καταγραφή των αναγκών σε συνεργασία με τις αρμόδιες Διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και περιλαμβάνει ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκτυπωτές, βίντεο-προβολείς, scanners, φωτοτυπικά μηχανήματα, τηλεοράσεις, DVD players, κλπ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα