Microsoft: Σύντομα ολοκληρωμένη λύση για τον Internet Explorer

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008 17:17

Η Microsoft δεν συνιστά σε καμία περίπτωση την αντικατάσταση του Internet Explorer από άλλους browsers, όπως εκ παραδρομής αναμεταδόθηκε από ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σχετικά με τις αναφορές ασφάλειας για τη λειτουργία του Internet Explorer, η Microsoft ανακοίνωσε ότι εργάζεται εντατικά για τη διάθεση μιας ολοκληρωμένης λύσης προς τους χρήστες, την οποία και θα ανακοινώσει τις επόμενες ώρες.

Η εταιρεία δεν συνιστά σε καμία περίπτωση την αντικατάσταση του Internet Explorer από άλλους browsers, όπως εκ παραδρομής αναμεταδόθηκε από ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία επισημαίνει ότι ο Internet Explorer συνεχίζει να αποτελεί το ασφαλέστερο εργαλείο περιήγησης στο Διαδίκτυο.

Προς το παρόν, η Microsoft συστήνει σε όλους τους χρήστες να ενημερώνουν τακτικά τις λύσεις anti-virus που διαθέτουν και να διατηρούν στο υψηλότερο επίπεδο τις ρυθμίσεις ασφαλείας στον Internet Explorer, για να έχουν μια όσο το δυνατόν ασφαλέστερη πλοήγησή στο διαδίκτυο.

Θα ακολουθήσουν μέσα στην ημέρα ενημερώσεις προς τους χρήστες αναφορικά με τα μέτρα αντιμετώπισης του θέματος, τόσο μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και μέσα από τα Automatic Updates και το Microsoft Update.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα