ΟΕΕ: Από 29/12 η διανομή Δελτίων Θεάματος

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2008 18:35

Tη διάθεση 350.000 δελτίων θεάματος σε δικαιούχους παροχών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας νομού Αττικής για τη χειμερινή περίοδο ενέκρινε η ηγεσία του υπουργείου Απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, του Εθνικού Θεάτρου, του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και παιδικές θεατρικές σκηνές.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Εργατικής Εστίας Δημήτριος Τζίφας καλεί από τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου τους δικαιούχους να παραλάβουν τα Δελτία καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8:00 - 14:00, μέχρις ότου εξαντληθούν, από όλα τα γραφεία Διανομής του Οργανισμού Εργατικής Εστίας στην Αττική:

Αθήνας Πατησίων 125

Αθήνας Αγ. Μάρκου 11

Πειραιά Ομ. Σκυλίτση 19

Περιστερίου Θίσβης 7

Αιγάλεω Πλαστήρα 105 & Κολοκοτρώνη 10

Ταύρου Τιμ. Ευγενικού 5

Αργυρούπολης Αργυρουπόλεως 94-96

Ν. Ιωνίας 28ης Οκτωβρίου 42

Χολαργού Αγαμέμνονος 22

Ελευσίνας Χαριλάου 30,

με την προσκόμιση των κατά περίπτωση απαραίτητων δικαιολογητικών (αστυνομική ταυτότητα, θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας, απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης με 100 ημερομίσθια το 2008, Α.Φ.Μ., αρχική απόφαση συνταξιοδότησης).

Σημειώνεται ότι η παροχή των Δελτίων Θεάματος έχει αποσυνδεθεί από κάθε άλλη και χορηγείται χειμώνα - καλοκαίρι στους δικαιούχους ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη.

Στην Περιφέρεια υλοποιούνται αντίστοιχα προγράμματα διάθεσης Δελτίων Θεάματος, όπου οι δικαιούχοι ενημερώνονται από τις κατά τόπους Περιφερειακές Υπηρεσίες του Ο.Ε.Ε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα