5 ειδήσεις για να ξεκινήσετε την ημέρα σας

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 09:17
UPD:09:18

1. ΑΑΔΕ: Ξεσκέπασε φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ σε γνωστή πίστα
Ακόμα μία σημαντική υπόθεση φοροδιαφυγής έφεραν στο φως οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.Πρόκειται για απόκρυψη εσόδων και μη απόδοση ΦΠΑ, εκατομμυρίων ευρώ, που αποκαλύφθηκε για ένα από τα πλέον γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Διαβάστε εδώ.

2. Συμφωνία για συνάντηση κορυφής Μπάιντεν- Πούτιν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντιμίρ Πούτιν, συμφώνησαν κατ' αρχήν να πραγματοποιήσουν μια σύνοδο κορυφής για την κρίση στην Ουκρανία, σύμφωνα με την Ουάσιγκτον και το Παρίσι. Διαβάστε εδώ.

3. Euroferry Olympia: Αγωνία για τους 10 αγνοούμενους
Μάχη με τον χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία που επιχειρούν στο Euroferry Olympia, καθώς δέκα άνθρωποι παραμένουν ακόμη αγνοούμενοι. Διαβάστε εδώ.

4. Ενέργεια: Οι 7+2 παράγοντες που εκτίναξαν τις τιμές στα ύψη
Επτά διεθνείς και δύο εγχώριες αιτίες για την άνοδο των τιμών της ενέργειας εντοπίζει το Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης σε ανάλυσή του για την πορεία της αγοράς, που θα παρουσιαστεί σε ημερίδα για την ενεργειακή κρίση. Διαβάστε εδώ.

5. Ποια μέτρα στήριξης παραμένουν στο τραπέζι και ποια παγώνουν
Τον Απρίλιο οπότε και το οικονομικό επιτελείο θα έχει καλύτερη εικόνα για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού και για την πορεία των τιμών στην ενέργεια, εκτιμάται ότι θα κατασταλάξει στα μέτρα στήριξης που θα λάβει απέναντι στην ακρίβεια. Ωστόσο κάποια σχέδια φαίνεται να μπαίνουν στο συρτάρι κι άλλα να προσαρμόζονται ανάλογα με τις δυνατότητες των κρατικών ταμείων.  Διαβάστε εδώ. 

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα