Κορρές: Με 45% στην Προϊόντα Κρόκου Κοζάνης

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2008 09:51

Την περαιτέρω αύξηση της συμμετοχής της στην εταιρεία Προϊόντα Κρόκου Κοζάνης Α.Ε.Β.Ε, σε 45% από 42,8%, κατόπιν αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με παραίτηση από το δικαίωμα προτίμησης του “Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης”, έναντι 147.092 ευρώ, ανακοίνωσε η Κορρές Φυσικά Προϊόντα.

Σημειώνεται ότι η Προϊόντα Κρόκου Κοζάνης έχει την αντιπροσώπευση και εμπορική προώθηση του κρόκου ή της ελληνικής ζαφοράς (saffron) Κοζάνης χύμα ή συσκευασμένου παγκοσμίως με εξαίρεση την Ελλάδα, καθώς και την παραγωγή και προώθηση προϊόντων και ροφημάτων με χρήση ή ανάμειξη του φυτού.

«Η περαιτέρω ενίσχυση του μεριδίου της Κορρές Φυσικά Προϊόντα Α.Ε. στην εταιρεία, αποδεικνύει την σημασία που δίνει η εταιρεία στην ανάδειξη των ιδιοτήτων των βοτάνων της ελληνικής χλωρίδας τα οποία αποτελούν και τα βασικά συστατικά των προϊόντων της ενώ παράλληλα αποτελεί μια κίνηση ενδυνάμωσης της συνεργασίας της εταιρείας με τον συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών και στήριξης των τοπικών καλλιεργητών», επισημαίνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα