Παραδίδεται το φθινόπωρο το Oasis of the Seas

Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2008 13:48

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσής του, πριν την παράδοσή του το φθινόπωρο του 2009, μπαίνει πλέον το κρουαζιερόπλοιο Oasis of the Seas, το οποίο αποδεξαμενίστηκε προσφάτως στα ναυπηγεία STX Europe στο Turku της Φινλανδίας.

Όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του στα τέλη του 2009, το Oasis of the Seas θα περιλαμβάνει θεματικές περιοχές που θα προσφέρουν στους ταξιδιώτες τη μοναδική εμπειρία της γειτονιάς εν πλω και θα τους δώσουν την ευκαιρία να επιλέξουν βάσει του προσωπικού τους στιλ, των προτιμήσεων και της διάθεσής τους.

Πρόκειται για ένα πλοίο που θα εκτείνεται σε 16 καταστρώματα, θα έχει χωρητικότητα 220.000 τόνους, δυνατότητα φιλοξενίας 5.400 επιβατών και 2.700 καμπινών. Το Oasis of the Seas θα είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που θα περιλαμβάνει εφτά θεματικές περιοχές και συγκεκριμένα τις Central Park, το Boardwalk, την Royal Promenade, το Pool and Sports Zone, το Vitality at Sea Spa and Fitness Center, το Entertainment Place και το Youth Zone. Το κρουαζιερόπλοιο θα πραγματοποιήσει το παρθενικό του ταξίδι από το Port Everglades στο Fort Lauderdale της Φλόριντα.

Να σημειωθεί ότι η Royal Caribbean International είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες κρουαζιέρων με στόλο που αποτελείται από 20 κρουαζιερόπλοια σε λειτουργία και δύο υπό κατασκευή. Η εταιρεία προσφέρει κρουαζιέρες σε Αλάσκα, Ασία, Αυστραλία, Καναδά, Νότια Αμερική και Νέα Ζηλανδία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα