Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2007 10:21
UPD:10:56

Fortius Finance: «Η άνοδος της χαμηλής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης στην τελευταία συνεδρίαση του έτους, πιθανότατα προδικάζουν το πού θα εστιασθεί το αγοραστικό ενδιαφέρον στο ξεκίνημα του νέου έτους, αλλά και στο σύνολό του.

»Η σημερινή αργία της Wall Street (απόδοση φόρου τιμής στον εκλιπόντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ford) αναμένεται να διατηρήσει χαμηλό το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών στις αγορές, με πιθανότερο σενάριο την κίνηση του ΓΔ σε υψηλότερα επίπεδα. Ζητούμενο από τεχνικής απόψεως είναι η παραμονή του ΓΔ πάνω από τον απλό ΚΜΟ των 12 ημερών, ο οποίος εντοπίζεται στις 4.361 μονάδες, προκειμένου να διατηρηθεί η βραχυπρόθεσμη ανοδική δυναμική του».

Euroxx: «Μικρά κέρδη 0,13% για τον Γενικό Δείκτη τιμών της Σοφοκλέους κατά την τελευταία συνεδρίαση του έτους, με το συναλλακτικό ενδιαφέρον να κινείται στον απόηχο των επενδυτικών εξελίξεων της χρονιάς που πέρασε… Για σήμερα, την πρώτη συνεδρίαση του έτους, εκτιμάται ότι το ΧΑ θα κινηθεί σταθεροποιητικά με την τάση να διαμορφώνεται από τις Ευρωπαϊκές αγορές».

Proton Χρηματιστηριακή: «Στη σημερινή συνεδρίαση αναμένουμε σταθεροποιητικό άνοιγμα εν μέσω περιορισμένης ροής εταιρικών και οικονομικών ειδήσεων».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα