Καραμανλής: Kαλή χρονιά το 2007, αν προτάξουμε το συλλογικό συμφέρον

Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2007 20:29

«Το 2006, σ' ένα δύσκολο διεθνές περιβάλλον, καταφέραμε να μειώσουμε σημαντικά τα ελλείμματα, να διατηρήσουμε έναν από τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ε.Ε., να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητά μας, να μειώσουμε την ανεργία, να αυξήσουμε τις εξαγωγές μας, καταφέραμε να ξαναφέρουμε στην Ελλάδα ξένες επενδύσεις. Ισχυροποιήσαμε δηλαδή, όλες και όλοι μαζί, τις βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζονται οι προσδοκίες μας για ένα καλύτερο αύριο για όλους», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, προσερχόμενος στη δεξίωση του ΕΒΕΑ για το νέο έτος.

«Το 2007 αξιώνει υπευθυνότητα, αξιώνει σύνεση, για να διασφαλίσουμε και να διευρύνουμε τις κατακτήσεις μας. Απαιτεί βεβαίως και αποφασιστικότητα, για να συνεχίσουμε τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που, αποδεδειγμένα, φέρνουν θετικά αποτελέσματα για όλους.

Το 2007 θα είναι μια καλή χρονιά, εφόσον όλοι -Πολιτεία, επιχειρηματικός κόσμος, εργαζόμενοι- συνεχίσουμε να προτάσσουμε αυτά που μας ενώνουν: Το συλλογικό συμφέρον, το καλό του Τόπου. Την Ελλάδα της πραγματικής σύγκλισης, που χτίζει ταυτόχρονα ισχυρή οικονομία και μια πιο δίκαιη κοινωνία», πρόσθεσε, ενώ ερωτηθείς για το χρόνο των εκλογών ο πρωθυπουργός απάντησε «Τα έχουμε πει αυτά. Εχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα