Δες τα πέντε smartphones που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο το 2022!

Sponsored Content
Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 09:11
UPD:09:11

Μεγάλη οθόνη και όσο το δυνατόν περισσότερα ηχεία για τέλειες εμπειρίες streaming. Υψηλό frame rate για άνετο browsing. Πολυπύρηνος επεξεργαστής με ισχυρή κάρτα γραφικών για απολαυστικό gaming. Wi-Fi 6 και 5G για μόνιμη σύνδεση στο internet σε ταχύτητες-σφαίρα. Και βέβαια άπλετη RAM γιατί το multitasking έχει γίνει πλέον δεύτερη φύση μας. Τα smartphones του σήμερα καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ένα αρκετά πολυσύνθετο περιβάλλον, έχοντας να ικανοποιήσουν επιθυμίες που μέχρι πριν λίγα χρόνια μόνο… desktop θα μπορούσε να καλύψει! Με το 2022 να προμηνύεται εξίσου απαιτητικό με τα αμέσως προηγούμενα χρόνια, τα στάνταρ μας δε θα μπορούσαν να πέσουν. Έλα να δούμε τα smartphones που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο!

Samsung Galaxy Z Fold3 (7,6”/12GB/512GB)

Το Galaxy Z Fold3 είναι ό,τι πρέπει για ‘σένα που αναζητάς μία μεγάλου μεγέθους οθόνη χωρίς όμως να θες να καταφύγεις στη λύση του tablet. Πρόκειται για την τρίτη γενιά του foldable μοντέλου της Samsung και όπως μπορείς να μαντέψεις, έρχεται διορθώνοντας τις αδυναμίες των προκατόχων της, ενισχυμένη με ακόμα περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες. Φυσικά το μεγάλο πλεονέκτημα του Fold3 δεν είναι άλλο από την αναδιπλούμενη οθόνη στο εσωτερικό του. Γιατί μπορεί στην πρόσοψή του να διαθέτει μία Dynamic AMOLED 2X στις 6,2 ίντσες και τα 120 Hz, όμως ανοίγοντάς το θα βρεις μία παρόμοια 7,6 ιντσών για την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Παίξε, streamαρε περιεχόμενο, σύνταξε μηνύματα και έλεγξε παρουσιάσεις με την άνεση ενός tablet! Το smartphone της Samsung άλλωστε έρχεται με έναν οκταπύρηνο Snapdragon 888 5G, 12 GB LPDDR5 και μνήμη 512 GB τύπου UFS 3.1. Η μεγάλη μπαταρία των 4400 mAh του χαρίζει σπουδαία αυτονομία ενώ η αδιάβροχη κατασκευή (IPX8) και το Wi-Fi 6 ολοκληρώνουν ιδανικά το πακέτο.

Apple iPhone 13 Pro Max (6,7”/6GB/1TB)

Μιλώντας για συσκευές που αριστεύουν σε όλους τους τομείς, δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός λίστας τη ναυαρχίδα της Apple. Το iPhone 13 Pro Max είναι απλά ό,τι καλύτερο θα βρεις σε iOS προσφέροντας μία εμπειρία ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη συσκευή μας έχει χαρίσει μέχρι σήμερα η εταιρεία από το Κουπερτίνο. Η οθόνη Super Retina XDR των 6,7 ιντσών είναι σκέτη απόλαυση, καθώς προσαρμόζει τον ρυθμό ανανέωσης στα 120 Hz για μία ακόμα πιο ομαλή εμπειρία θέασης. Παράλληλα λειτουργεί και ως viewfinder για το σύστημα καμερών του smartphone, τρεις ολοκαίνουριες κάμερες που θα σου χαρίσουν εκπληκτικής ποιότητας λήψεις μέρα και νύχτα. Απόλαυσε κορυφαίες ταχύτητες πρόσβασης στο internet με το πιο γρήγορο 5G που χρησιμοποίησες ποτέ και άφησε το τσιπ A15 Bionic να αναλάβει τα της εμπειρίας χρήσης. Το iPhone 13 Pro Max διαθέτει αξιολόγηση IP68 όντας ανθεκτικό σε πιτσιλίσματα, εισροή υγρών και σκόνη.

Xiaomi 11T Pro (6,7”/8GB/256GB)

Μία πρόταση που θα σου επιτρέψει να μεγιστοποιήσεις την παραγωγικότητά σου, να μείνεις σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να ψυχαγωγηθείς με τον τρόπο που προτιμάς, το Xiaomi 11T Pro, κερδίζει τον ανταγωνισμό στα σημεία. Η οθόνη AMOLED του στις 6,67 ίντσες, έχει ανάλυση 2400x1080 pixels επιτυγχάνοντας ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, ενώ είναι συμβατή με HDR10+ υποστηρίζοντας Dolby Vision και απόδοση TrueColor, για κινηματογραφικού επιπέδου εμπειρίες. Ο δε Snapdragon 888 είναι ένα «τέρας» επιδόσεων, όντας ικανός να τα βγάλει πέρα ακόμα και με τις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Τα 8 GB RAM και τα 256 GB τύπου UFS 3.1 χωρητικότητας συνεισφέρουν σημαντικά σε αυτό, όπως άλλωστε και η συνδεσιμότητα 5G η οποία και θα φροντίσει να παραμείνεις online με ασύγκριτες ταχύτητες. Η μπαταρία των 5000 mAh, τέλος, φτάνει και περισσεύει για τις ανάγκες σου, φορτίζοντας πλήρως μέσα σε 17 λεπτά και μάλιστα δίχως να θερμαίνεται πολύ!  

Samsung Galaxy S21 FE (6,4”/8GB/256GB)

Το Galaxy S21 FE κρύβει μέσα του την ισχύ που χρειάζεσαι από ένα all-around high-end smartphone. Βασισμένο στη γενιά των S21, έρχεται με «στρατηγικές» διορθώσεις και αναβαθμίσεις που του επιτρέπουν να ανταποκριθεί στον φόρτο εργασίας ακόμα και των πιο γεμάτων προγραμμάτων. Ο οκταπύρηνος Snapdragon 888 σε συνδυασμό με τα 8 GB RAM θα σε καλύψουν περίφημα ως προς την απόδοση, ακόμα και όταν εναλλάσσεσαι σε… ρυθμό πολυβόλου μεταξύ των εφαρμογών. Την ίδια στιγμή η μπαταρία των 4500 mAh με ταχεία φόρτιση 25 W, γρήγορη ασύρματη φόρτιση 15 W και λειτουργία Wireless PowerShare εγγυάται ό,τι πρώτα θα ξεμείνεις εσύ από δυνάμεις και μετά η συσκευή σου. Η οθόνη του Galaxy S21 FE είναι μία Dynamic AMOLED 2X στις 6,4 ίντσες με ανάλυση 2340x1080, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και ανθεκτικό κρύσταλλο Gorilla Glass Victus για έξτρα προστασία. Συνυπολόγισε και το 5G και ετοιμάσου για μία next-gen εμπειρία χρήσης.

Realme GT (6,4”/8GB/128GB)

Το Realme GT έχει κάθε λόγο να συγκαταλέγεται στις καλύτερες συσκευές που μπορείς να βρεις στην αγορά εν όψει 2022 και θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως το γιατί. Έρχεται εφοδιασμένο με έναν οκταπύρηνο Snapdragon 888, οι επιδόσεις του οποίου απλά δεν κοντράρονται! Ο επεξεργαστής της Qualcomm πλαισιώνεται από 8 GB RAM και 128 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1. Η μπαταρία των 4500 mAh υποστηρίζει λειτουργία SuperDart Charge 65W για πλήρη φόρτιση σε 35 λεπτά ενώ ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια. Μιας και αναφερθήκαμε στην οθόνη του GT, είναι μία Super AMOLED 6,43 ιντσών με ανάλυση 2400x1080 pixels με ρυθμούς ανανέωσης και δειγματοληψίας 120 και 360 Hz αντίστοιχα. Η τριπλή κάμερα της συσκευής αποτελείται από τον αισθητήρα IMX682 της Sony (64 MP, f/1,8), υπερευρυγώνιο φακό 8 MP και κάμερα macro 2 MP ενώ, όπως και στην κάμερα πρόσοψης των 16 MP, οι λήψεις της ενισχύονται από αλγορίθμους ωραιοποίησης (βλ. AI) για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα