Ζήνων: Ανάληψη έργου ύψους 1,5 εκατ. ευρώ από την ιταλική ELSAG spa

Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2007 10:13

Την ανάληψη έργου ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ από την ιταλική εταιρεία ELSAG spa (μέλος του Βιομηχανικού Ομίλου FINMECCANICA, που δραστηριοποιείται στην άμυνα, ασφάλεια, και αεροδιαστημική τεχνολογία), ανακοίνωσε η Ζήνων Α.Ε..

Το έργο αφορά την αυτοματοποίηση των κέντρων διαλογής επιστολικού ταχυδρομείου των ΕΛΤΑ (επέκταση του κέντρου Αττικής για διαχείριση συστημένης αλληλογραφίας καθώς και τα νέα κέντρα Θεσσαλονίκης και Πατρών), που έχει αναλάβει ως ανάδοχος η ιταλική εταιρεία ELSAG.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της νέας συμφωνίας έπαιξε η εξαιρετική ανταπόκριση της ΖΗΝΩΝ στην υλοποίηση προηγούμενων αντίστοιχων έργων των ΕΛΤΑ, ως υπεργολάβος της ELSAG, παράλληλα με τη διαρκώς αυξανόμενη ικανοποίηση των Ιταλών για τη συνεργασία με τη ΖΗΝΩΝ σε αυτό αλλά και σε μελλοντικά έργα κοινού ενδιαφέροντος.

Όπως υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση, με το έργο αυτό το σύνολο των νέων συμβολαίων που υπέγραψε η Ζήνων στο τελευταίο δίμηνο, ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια ευρώ και καταδεικνύει τις θετικές εξελίξεις και προσδοκίες για σημαντική ανάπτυξη και κερδοφορία στο 2007.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα