Centric Πολυμέσα: Αγορά του ιστορικού αρχείου της εφημερίδας «Αθλητική Ηχώ»

Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2007 17:15

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Centric Πολυμέσα Α.Ε. αποφάσισε την εξαγορά ποσοστού 21% της αγγλικής εταιρείας συμμετοχών E.C.N. Management Limited, η οποία εδρεύει στο Λονδίνο Αγγλίας, με ανώτατο τίμημα το ποσό των 500.000 ευρώ, το οποίο θα οριστικοποιηθεί με την διενέργεια των νομίμων διαδικασιών αποτίμησης νομικού και οικονομικού ελέγχου.

Περαιτέρω, εξουσιοδοτήθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου να υπογράψει σχετικό ανέκκλητο προσύμφωνο στο όνομα και για λογαριασμό της εταιρείας για την ως άνω εξαγορά, όπου θα συμπεριλαμβάνεται και η νόμιμη εκχώρηση της Διοίκησης της εν λόγω αγγλικής εταιρείας στην εταιρεία Centric Πολυμέσα Α.Ε.

Υπολογιζόμενος χρόνος ολοκλήρωσης της άνω εξαγοράς, μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2007.

Εν τω μεταξύ, η Centric Πολυμέσα ανακοίνωσε την αγορά του ιστορικού αρχείου της εφημερίδας «Αθλητική Ηχώ».

Πρόκειται για τόμους με το σύνολο των πρωτοτύπων εκδόσεων της εφημερίδας από την ίδρυσή της το 1945, καθώς και άλλο έντυπο και φωτογραφικό υλικό. «Η συντήρηση, ψηφιοποίηση και κωδικοποίηση του υλικού, θα δημιουργήσει τη δυνατότητα πρόσβασης σε μεγάλο αριθμό ερευνητών, δημοσιογράφων και φιλάθλων σε αυτήν την πολύτιμη ιστορική πηγή.

Με την εξαγορά του αρχείου, η Centric Πολυμέσα εισέρχεται δυναμικά στον χώρο της διαχείρισης, εκμετάλλευσης και παροχής περιεχομένου, προσδοκώντας να κατακτήσει σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα στον τομέα της δραστηριότητάς της», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΕΝΤΡ



Σχολιασμένα