Forthnet: Πώληση μετοχών μέσω accelerated book building

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2007 18:31

Την πρόθεσή τους να πωλήσουν υπάρχουσες μετοχές κυριότητάς τους και εκδόσεως της FORTHΝΕΤ μέσω ταχείας διαδικασίας βιβλίου προσφορών (accelerated book building) σε διεθνείς και εγχώριους ειδικούς επενδυτές με ιδιωτική τοποθέτηση, γνωστοποίησαν οι μετόχοι της εταιρείας με την επωνυμία Novator Equities Ltd, Cycladic Catalyst Master Fund και Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας.

Ο ακριβής αριθμός των μετοχών που θα πωληθούν μέσω της τοποθέτησης θα καθοριστεί βάσει της ζήτησης αλλά δε θα είναι κατώτερος από περίπου 3,5 εκατομμύρια μετοχές αντιπροσωπεύουσες περίπου 9,1% του μετοχικού κεφαλαίου της FORTHΝΕΤ. Όλες οι προς διάθεση μετοχές είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Οι πωλούντες μέτοχοι έχουν δεσμευτεί έναντι της Merrill Lynch International ότι δε θα διαθέσουν επιπλέον μετοχές της FORTHΝΕΤ για χρονικό διάστημα το οποίο λήγει την ημερομηνία κατά την οποία συμπληρώνονται 120 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης των συναλλαγών στα πλαίσια της Τοποθέτησης.

Η Merrill Lynch International ενεργεί ως ο Μοναδικός Διοργανωτής του Βιβλίου Προσφορών (Sole Bookrunner), και η Alpha Finance ενεργεί ως Κύριος Συνδιαχειριστής (Co-lead Manager) σε σχέση με την Τοποθέτηση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα