ΕΕΤΤ: Παράταση διαβούλευσης για τα δικαιώματα διέλευσης

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2007 12:57

Την παράταση της Δημόσιας Διαβούλευσης για τα δικαιώματα διέλευσης έως και τις 31 Ιανουαρίου 2007 αποφάσισε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), με στόχο τη συγκέντρωση περισσότερων και πληρέστερων θέσεων από τους εμπλεκόμενους φορείς.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω διαβούλευση διενεργείται με στόχο την καταγραφή των απόψεων κάθε ενδιαφερομένου σχετικά με α) τη διαδικασία χορήγησης δικαιωμάτων διέλευσης σε δημόσιους, κοινόχρηστους και ιδιωτικούς χώρους για την εγκατάσταση δικτύων οπτικών ινών στο σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας, β) τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, γ) το χρόνο ανταπόκρισης των αρμοδίων υπηρεσιών/φορέων (πχ Δήμοι, Νομαρχίες, Περιφέρειες), δ) τις υποχρεώσεις των μερών καθώς και ε) τον τρόπο υπολογισμού των τελών διέλευσης και χρήσης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν εγγράφως τις απόψεις τους μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2007 και ώρα 16:00: α) στα γραφεία της ΕΕΤΤ (Λ. Κηφισίας 60, 151 25 Μαρούσι ) ή/και β) στην ηλεκτρονική διεύθυνση «[email protected]» στην οποία παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα να διατυπώσουν ερωτήματα σχετικά με τα κείμενα της Διαβούλευσης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα