Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2007 09:47
UPD:09:59

Κάππα Χρηματιστηριακή: «Καθώς οι αναδοικές τάσεις διατηρούνται, το διεθνές κλίμα θα πρέπει να καθορίστει την διάρκεια της διόρθωσης της αγοράς».

Fortius Finance: «Ως φυσιολογική μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τη χθεσινή υποχώρηση του ΓΔ βάσει αφενός της σημαντικής απόδοσης του ΓΔ από την αρχή του έτους και αφετέρου της απουσίας νέων ή εξελίξεων που θα μπορούσαν χθες να πυροδοτήσουν εκ νέου το αγοραστικό ενδιαφέρον.

»Κατά τη γνώμη μας, σημείο αναφοράς για την πορεία του ΓΔ σήμερα θα αποτελέσει η κίνηση των ξένων δεικτών, με το ενδιαφέρον στο εξωτερικό να εστιάζεται στα μακροοικονομικά στοιχεία και στα αποτελέσματα του τριμήνου που έληξε στις 31/12. Ως πιθανότερο σενάριο προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ σε χαμηλότερα επίπεδα αρχικά και εν συνεχεία την προσπάθεια ανάκαμψής του».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά εχθές ως άμεσα συσχετιζόμενη με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πραγματοποίησε απώλειες, κυρίως σε μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης. Για σήμερα δεν περιμένουμε σημαντική βελτίωση του κλίματος καθώς ακόμη η αγορά βρίσκεται εγκλωβισμένη των τεκταινόμενων στον τραπεζικό κλάδο».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα