Ανάκληση αυτοκινήτων Chevrolet Captiva

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2007 14:38

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων CHEVROLET CAPTIVA εκτελούν η εταιρεία Chevellas A.E., Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων CHEVROLET, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελούν, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Γιάννης Οικονόμου.

Η ανάκληση αφορά σε 311 οχήματα του ανωτέρω μοντέλου. Συγκεκριμένα έχει διαπιστωθεί ότι σε ορισμένα οχήματα, κατασκευής έτους 2007, με αριθμούς πλαισίου μεταξύ 7Β005637 και 7B045681, είναι πιθανόν να μην έχει τοποθετηθεί η ασφάλεια συγκράτησης του πείρου ασφάλισης του άξονα του σερβόφρενου με το πεντάλ του φρένου. Στην περίπτωση αυτή, ο άξονας του σερβόφρενου ενδέχεται να αποσυνδεθεί από το σημείο έδρασής του στο πεντάλ του φρένου, κάτω από συνεχόμενη χρήση του πεντάλ του φρένου από τον οδηγό. Στην περίπτωση που ο άξονας του σερβόφρενου αποσυνδεθεί από το σημείο έδρασής του στο πεντάλ του φρένου, παρατηρείται απώλεια της δύναμης πέδησης κατά το πάτημα του πεντάλ του φρένου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Η εταιρεία Chevellas A.E. θα ενημερώσει με προσωπικές επιστολές τους κατόχους των συγκεκριμένων αυτοκινήτων, οι οποίοι μπορούν από τις 29-1-2007, που εκτιμάται ότι θα εξασφαλιστεί η απαιτούμενη επάρκεια ανταλλακτικών, να προσέρχονται με ραντεβού στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων της CHEVROLET σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος και εφόσον διαπιστωθεί ότι δεν έχει τοποθετηθεί η ασφάλεια, να γίνει η τοποθέτηση αυτής.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα