Η Πρόεδρος του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας των ΗΠΑ στην Αθήνα

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2007 18:02

Το Εθνικό Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας και Ανάπτυξης του υπουργείου Ανάπτυξης, οργανώνει μαζί με το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας - ΗΠΑ την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2007 και ώρα 18:30, στο Μέγαρο Παλαιάς Βουλής ειδική εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια την Πρόεδρο του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας των ΗΠΑ Deborah L. Wince - Smith.

Η ομιλία της κας Wince - Smith θα έχει ως θέμα «Νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για την Παγκόσμια Ανταγωνιστικότητα και την Εθνική Ευημερία στον 21ο αιώνα».

Το Εθνικό Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας των ΗΠΑ αναπτύσσει μία σειρά πρωτοβουλιών όπως την εθνική Πρωτοβουλία Καινοτομίας, την Πρωτοβουλία Συστημάτων Υπολογισμού Υψηλής Παραγωγικότητας, την Πρωτοβουλία Περιφερειακής Καινοτομίας, την Παγκόσμια Πρωτοβουλία, την Πρωτοβουλία Ανταγωνιστικότητας και Ασφάλειας, το Πρόγραμμα Επαγγελματικού Επιστημονικού Μεταπτυχιακού και τη συνεχή Αξιολόγηση Οικονομικών Δεδομένων και Τάσεων σε περιφερειακό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, και συμμετέχουν σ' αυτό οι πιο μεγάλες αμερικανικές εταιρείες σ' όλο τον κόσμο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα