Aspis Bank: Δεν θα μείνουμε θεατές των εξελίξεων

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2007 18:23
UPD:18:27

«Η Aspis Bank, μετά από τα τελευταία δημοσιεύματα του Τύπου, πληροφορεί το επενδυτικό κοινό ότι ισχύει η από 22.12.2006 ανακοίνωσή της και συμπληρωματικά αναφέρει, για μία ακόμη φορά, ότι δεν πρόκειται να παραμείνει αδρανής ενώπιον των εξελίξεων που διαμορφώνονται στο ελληνικό τραπεζικό περιβάλλον.

»Στην παρούσα φάση η ΑSPIS BANK διερευνά όλες τις υπάρχουσες μορφές συνεργασιών οι οποίες προσομοιάζουν στο μοντέλο και στην στρατηγική που έχει προ πολλού επιλέξει. Στο παραπάνω μοντέλο εντάσσεται και η περίπτωση της FBB».

Τα παραπάνω τονίζει σε σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση της Aspis Bank με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει σήμερα η «Ν», επανήλθαν στο προσκήνιο οι φήμες περί προσέγγισης του Ομίλου Ρέστη και της Aspis Bank με αντικείμενο τη συμμετοχή που έχει ο Ομιλος στην FBBank. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες και, σύμφωνα με τις φήμες που υπάρχουν, οι δύο πλευρές είναι στο στάδιο της διαπραγμάτευσης και μάλιστα κοντά σε συμφωνία για τη μεταβίβαση του 51% που έχει στην FBBank ο Ομιλος Ρέστη στην Aspis Bank. Ως γνωστόν, το υπόλοιπο 49% της τράπεζας ανήκει στην Αγροτική.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα