Αλογοσκούφης: «Δεν τίθεται κανένα θέμα τιμολογίων της ΔΕΗ»

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2007 13:22

«Δεν τίθεται κανένα θέμα τιμολογίων της ΔΕΗ αυτή τη στιγμή», τόνισε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Νικόλαο Γκαργκάνα.

Σε ερώτηση εξάλλου αν τίθεται θέμα πρόωρων εκλογών με αφορμή τις εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας, ο κ. Αλογοσκούφης αρκέστηκε να πει πως η σημερινή συνάντηση στο Μαξίμου αφορούσε θέματα της Οικονομίας.

Ο κ. Γκαργκάνας από την πλευρά του δήλωσε ότι ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για ορισμένα θέματα που αφορούν την Τράπεζα της Ελλάδος. Όπως είπε, υπάρχουν σε εξέλιξη ορισμένα θέματα αναδιοργάνωσης, τα οποία και θα ανακοινώσει όταν ολοκληρωθούν. Παράλληλα, ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τις διεθνείς οικονομικές εξελίξεις, για τις εξελίξεις στη ζώνη του ευρώ από τη σκοπιά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, καθώς επίσης και για τις απόψεις της Τράπεζας της Ελλάδος για την ελληνική Οικονομία.

«Εμείς αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην τελική φάση της ολοκλήρωσης της Έκθεσης για τη Νομισματική Πολιτική, που θα υποβάλουμε στη Βουλή και το υπουργικό Συμβούλιο» μέσα στις επόμενες εβδομάδες, κατέληξε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ο κ. Αλογοσκούφης δήλωσε επίσης πως ενόψει της γενικής συνέλευσης της Τράπεζας τον Απρίλιο, ο κ. Γκαργκάνας θα παρουσιάσει και την γενική του έκθεση για την πορεία της οικονομίας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΕΗ
  • ΕΛΛ



Σχολιασμένα