Συνέδριο για τη βελτίωση της εξαγωγικής δραστηριότητας

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2007 18:15

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) οργανώνει το Συνέδριο Greek Exports Managers Forum υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και με τη στήριξη των φορέων της συμπρωτεύουσας (ΣΒΒΕ, ΣΕΒΕ ΕΒΕΘ και ΒΕΘ.

Φέτος, για πρώτη φορά, η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 23 και 24 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Hyatt, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να παραστεί ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων και στελεχών από τη Βόρεια Ελλάδα.

Το φετινό συνέδριο θα εστιάσει στην ανάλυση δύο σημαντικών αγορών, της Ρωσίας και της Κορέας, που μπορούν να αποτελέσουν πεδίο για δυναμική ανάπτυξη εξαγωγών και συνεργασιών, καθώς των αγορών της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, η ένταξη των οποίων στην Ε.Ε. διανοίγει νέες προοπτικές για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Σημαντικό σημείο αναφοράς στο Συνέδριο θα αποτελέσει επίσης το θέμα της συμβολής των υπηρεσιών στη «σταδιοδρομία» των προϊόντων στη διεθνή αγορά καθώς και στην διεθνοποίηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Την έναρξη του διήμερου συνεδρίου θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γεώργιος Αλογοσκούφης, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2007, στις 18.00.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα