ΧΑΑ: Aνακοινώσεις

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2001 15:14

ΑΤΕΡΜΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Α.Ε.

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης, οι αποφάσεις της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 7/12/2000 που αφορούν:

1. Την απορρόφηση της εταιρίας ΑΛΜΑ MEDIA CENTER ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

2. Την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας σε ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και με διακριτικό τίτλο ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ Α.Ε.

3. Τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας που απαρτίζεται από τους: Ιωάννη (Ιων) Στεριώτη του Πέτρου, Πρόεδρος, Ιωάννη Σαββίδη του Σάββα, Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος, Φίλιππο Βρυώνη του Αναστασίου, Μέλος, Θάλεια Βρυώνη του Φιλίππου, Μέλος, Αντωνία Βρυώνη του Φιλίππου, Μέλος, Νικόλαος Παπανικόλας του Ιωάννη, Μέλος, Νικόλαος Δημόπουλος του Ανδρέα, Μέλος και Οικονομικός Διευθυντής.

4. Την μεταφορά της έδρας της εταιρίας από τον Δήμο Αμαρουσίου στο Δήμο Αθηναίων και συγκεκριμένα επί της οδού Ιβύκου 4 στο Παγκράτι. Τα νέα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι το 75.72.800 (τηλεφωνικό κέντρο) και FAX 75.72.850.

ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε.

Η εταιρία ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ την 7/2/2001 περί απόφασης που έχει ληφθεί από την Γενική Συνέλευση της εταιρίας αλλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα από τη Διοίκηση του Χ.Α.Α. σχετικά με διανομή δωρεάν μετοχών 4 νέες / 10 παλαιές, σας γνωρίζουμε ότι το δημοσίευμα αυτό δε μας αφορά και καταχωρήθηκε προφανώς από παραδρομή. Ηδη ζητήσαμε από την παραπάνω εφημερίδα την επανόρθωση του δημοσιεύματος.›

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Α.Ε.

Η εταιρία ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Οσον αφορά δημοσίευμα της εφημερίδας ΙΣΟΤΙΜΙΑ αρ. φύλλου 313 σελ. 29 στο οποίο αναφέρεται ότι η εταιρία μας πρόκειται να διανείμει μέρισμα 150 δρχ. ανά μετοχή, σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τον Ισολογισμό μας που έχει δημοσιευθεί την 31/1/2001 και με το σχετικό Δελτίο Τύπου, η διανομή μερίσματος θα ανέρχεται σε 100 δρχ. ανά μετοχή.›

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.

Η εταιρία ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Σχετικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα του ημερήσιου οικονομικού και πολιτικού τύπου που αναφέρονται στην ενδεχόμενη συνεργασία της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε. με την εταιρία ΑΤΕΡΜΩΝ Α.Ε., η εταιρία μας διαψεύδει κάθε δημοσίευμα. Η εταιρία μας κατά πάγια τακτική, για σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με τη δραστηριότητά της, ενημερώνει έγκαιρα πρώτα τις Χρηματιστηριακές Αρχές και μετά το επενδυτικό κοινό.

ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.

Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Σε σχέση με το δημοσίευμα της εφημερίδας ΔΕΙΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (9/2/2001) με τίτλο ‘ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ’, η Διοίκηση της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Α.Ε. ενημερώνει ότι καμία σχετική απόφαση δεν έχει ληφθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας.›

ΚΟΥΜΠΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.

Κατ’ εφαρμογή της παρ. 1 του άρθρου 8 της απόφασης 5/204/14.11.2000 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σε σχέση με την από 10/1/2001 προαναγγελία της ΓΙΟΥΡΟΜΠΡΟΚΕΡΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε., θυγατρική της ΚΟΥΜΠΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε., για την εκτέλεση αγοράς 40.000 μετοχών, η εταιρία ΚΟΥΜΠΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. και η ΓΙΟΥΡΟΜΠΡΟΚΕΡΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε. με επιστολή τους προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιούν ότι η ΓΙΟΥΡΟΜΠΡΟΚΕΡΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε. κατά το χρονικό διάστημα 1/1/2001 έως 31/1/2001 αγόρασε 28.220 μετοχές της ΚΟΥΜΠΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. μέσω της ΣΑΡΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ Α.Ε.

ΕΡΓΑΣ Α.Τ.Ε.

Σε εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 5/204/14.11.2000 (άρθρο 8) αποφάσεως της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, και σε συνέχεια της από 10/1/2001 επιστολής της εταιρίας KYRSTROV TRADING LIMITED, η εταιρία ΕΡΓΑΣ Α.Τ.Ε. και η KYRSTROV TRADING LIMITED, με επιστολή τους προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιούν ότι η KYRSTROV TRADING LIMITED κατά την διάρκεια του μηνός Ιανουαρίου, με τμηματικές πωλήσεις, πώλησε 459.730 μετοχές της εταιρίας ΕΡΓΑΣ Α.Τ.Ε., αντί των 460.000 μετοχών, που η εταιρία είχε προαναγγείλει ότι θα πραγματοποιούσε.

INFORMER Α.Ε.

Η εταιρία INFORMER Α.Ε. με Δελτίο Τύπου της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Μετά από λεπτομερή αξιολόγηση, η FAMM HELLAS Α.Ε., επέλεξε την μηχανογραφική λύση της INFORMER Α.Ε. ως την πλέον ποιοτική, τεχνολογικά άρτια και επεκτάσιμη για τις μελλοντικές ανάγκες της εταιρίας. Η συμφωνία περιλαμβάνει εγκατάσταση, συντήρηση, υπηρεσίες υλοποίησης και εκπαίδευση του προσωπικού, για το λογισμικό IFS Financial modules και IFS Commercial modules (το νέο ERP σύστημα της INFORMER Α.Ε.). Επίσης περιλαμβάνει και την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του μηχανογραφικού εξοπλισμού και του λογισμικού συστήματος.

ΙΝΤΡΑΣΟΦΤ Α.Ε. – ΙΝΤΕΑΛ ΑΒΕΕΔΕΣ

Η εταιρία ΙΝΤΡΑΣΟΦΤ Α.Ε. και η ΙΝΤΕΑΛ ΑΒΕΕΔΕΣ με κοινό Δελτίο Τύπου προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιούν τα ακόλουθα: «Πολύ σύντομα αρχίζει την εμπορική του λειτουργία το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα myshops.gr της IDEAL. Στη δημιουργία του myshops.gr, που είναι μία επιχειρηματική προσπάθεια του Ομίλου IDEAL, συνεργάσθηκαν στενά η ΙΝΤΡΑΣΟΦΤ και η IDEAL τόσο στην αισθητική παρουσίαση του πολυκαταστήματος όσο και στην παραμετροποίηση του λογισμικού προκειμένου να είναι προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα.

ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ.

Η εταιρία ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. με Δελτίο Τύπου της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: « Η PANAFON – VODAFONE σημείωσε μία ακόμη μεγάλη επιχειρηματική επιτυχία, κερδίζοντας την δεύτερη άδεια κινητής τηλεφωνίας GSM στην Αλβανία στον ανάλογο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στις 8/2/2001 στα Τίρανα. Με οικονομική προσφορά το ύψος της οποίας ανήλθε στα 38 εκατ. δολλάρια και συμμετέχοντας ως μέλος της κοινοπραξίας VODAFONE INTERNATIONAL HOLDINGS – PANAFON VODAFONE, η μεγάλη ελληνική εταιρία κινητής τηλεφωνίας αναδείχτηκε πλειοδότρια, υπερισχύοντας των άλλων διαγωνιζομένων. Συγκεκριμένα στο διαγωνισμό έλαβαν επίσης μέρος οι κοινοπραξίες FINTUR HOLDINGS και RUMELI TELECOM ALBANIA.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα