ΕΕΤΤ: Ημερίδα στη Θεσ/νίκη για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Στις 30 Ιανουαρίου
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2007 11:27

Ημερίδα με θέμα: «Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας: Υπεύθυνος Διάλογος για την Έγκυρη Ενημέρωση και την Προστασία των Πολιτών» πρόκειται να διοργανώσει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2007 στη Θεσσαλονίκη (Ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ) η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Σκοπός της Ημερίδας είναι να εξετάσει επιστημονικά το πολυσύνθετο θέμα «κεραίες κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία» και να συνεχισθεί ο ευρύτατος και υπεύθυνος διάλογος ανάμεσα στους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα για την ασφαλή λειτουργία των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, προς όφελος των Πολιτών. Επίσης, στόχος της ΕΕΤΤ είναι να ενημερώσει για θέματα ορθολογικής χρήσης του κινητού τηλεφώνου και προστασίας του κοινού.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αρμόδιες Υπηρεσίες, στελέχη της τηλεπικοινωνιακής αγοράς και εκπρόσωποι καταναλωτών.

Το Πρόγραμμα της Ημερίδας θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες δύο θεματικές ενότητες:

• «Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας: Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία και Επιστημονικά Δεδομένα»

• «Ο Πολίτης στο Νέο Περιβάλλον Ασύρματων Επικοινωνιών: Ρυθμιστικό Πλαίσιο-Τρόποι Ενημέρωσης & Προστασίας- Προτάσεις για το Μέλλον»



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα