J&P Αβαξ: Νέο έργο στην Πολωνία

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2007 14:39
UPD:14:44

Σύμβαση με τη Γενική Διεύθυνση Εθνικών Οδών και Αυτοκινητοδρόμων της Πολωνίας για την κατασκευή του Έργου "CONSTRUCTION OF MOTORWAY A1 SECTION SOSNICA - BELK KM 519+374 KM -534+785", συνολικού προϋπολογισμού με ΦΠΑ 213,5 εκ. ευρώ, υπέγραψε η J&P Αβαξ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η τοποθεσία του έργου είναι στην νότια Πολωνία, κοντά στην πόλη του Gliwice. Αντικείμενο του έργου είναι η πλήρης κατασκευή τμήματος του Αυτοκινητόδρομου Α1 σε μήκος 15,4 χλμ. περίπου, με διατομή αυτοκινητόδρομου ανεξαρτήτων κλάδων με τρεις λωρίδες συν μία λωρίδα έκτακτης ανάγκης ανά κατεύθυνση και περιλαμβάνει επίσης την κατασκευή 25 χλμ. παράπλευρων οδών, τρεις ανισόπεδους κόμβους, 15 γέφυρες μία εκ των οποίων 824 μ. μήκους εκ των οποίων τα 500 μ. πάνω από λίμνη, 18 τεχνικά οχετών, δύο χώροι ανάπαυσης αυτοκινητιστών, οδοφωτισμό και κατασκευή και ανακατασκευή των δικτύων κοινής ωφέλειας.

Η προθεσμία του έργου είναι 24 μήνες.

Η παρούσα σύμβαση έρχεται σε συνέχεια των προηγούμενων δύο που έχει υπογράψει και ήδη κατασκευάζει η εταιρεία στα πλαίσια της επέκτασής της στην αγορά της Πολωνίας, ένα οικοδομικό έργο προϋπολογισμού 13,7 εκ. ευρώ στην πόλη του Gliwice και μία οδοποιία προϋπολογισμού 16,7 εκ. ευρώ στην περιοχή της πόλης Miedzyrzec Podlaski.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΒΑΞ



Σχολιασμένα