Νέο στεγαστικό πρόγραμμα από την Εθνική Τράπεζα

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2007 17:14

Tο χαμηλότερο σταθερό επιτόκιο, 2,50% για τον πρώτο χρόνο, ανακοίνωσε ότι προσφέρει η Εθνική Τράπεζα με το νέο στεγαστικό πρόγραμμα ESTIA ΕΛΒΕΤΙΚΟ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, το ESTIA ΕΛΒΕΤΙΚΟ προσφέρει στον ενδιαφερόμενο πελάτη τη δυνατότητα δανειοδότησης σε ελβετικό φράγκο, εξασφαλίζοντάς του επίσης δυνατότητα επιλογής μετά τον πρώτο χρόνο, σταθερού επιτοκίου 3,70% για 3 χρόνια ή 3,80% για 5 χρόνια, μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής μέχρι 30 χρόνια, δυνατότητα προστασίας των δόσεων από συναλλαγματικές διακυμάνσεις και δωρεάν τα έξοδα δανείου.

Επιπλέον, μετά τη λήξη της σταθερής περιόδου, ο δανειολήπτης μπορεί να επιλέξει επιτόκιο κυμαινόμενο ή σταθερό για την υπόλοιπη διάρκεια του δανείου. Το κυμαινόμενο επιτόκιο είναι σταθερά συνδεδεμένο με το χαμηλό επιτόκιο διατραπεζικής σε ελβετικά φράγκα, πλέον ενός περιθωρίου από 0,90%.

Οι προνομιακοί όροι του ESTIA ΕΛΒΕΤΙΚΟ ισχύουν και για μεταφορά στεγαστικού δανείου από άλλη τράπεζα, με δωρεάν τα έξοδα προσημείωσης καθώς και τα έξοδα δανείου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα