Σιγήν ιχθύος από τον Βγενόπουλο στη Λευκωσία

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2007 18:53

Ο διευθύνων σύμβουλος της Marfin Popular Bank Ανδρέας Βγενόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Χριστόδουλο Χριστοδούλου.

Ο κ. Βγενόπουλος ενημέρωσε τον κ. Χριστοδούλου για το σημερινό διοικητικό συμβούλιο «κατά τη διάρκεια του οποίου έγινε μια συζήτηση περί των εξελίξεων και στο τέλος του οποίου η απόφαση ήταν να ενημερώσουμε για τις θέσεις μας τον κ. Διοικητή και, κατά τα άλλα, να μην προβούμε σε κανένα σχόλιο οποιουδήποτε τύπου» σχετικά με προτάσεις και αντιπροτάσεις για εξαγορές μεταξύ της Marfin Popular Bank και της Τράπεζας Πειραιώς.

«Εχω πει στον κ. Βγενόπουλο και στους συνεργάτες του ότι η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου δεν έχει ακόμη εγκύψει στο θέμα, γιατί επισήμως σήμερα έχει υποβληθεί η πρόθεση από την Τράπεζα Πειραιώς υπό μορφή αιτήσεως συνοδευόμενη και από σχετικά έγγραφα, ενώ ταυτόχρονα, ως προς το θέμα της πρότασης της Marfin Popular Bank για την Πειραιώς και την Κύπρου, τελεί εν εξελίξει δικαστική διαδικασία», σημείωσε ο κ. Χριστοδούλου.

Απαντώντας σε ερώτηση, τι συμβουλεύει τους επενδυτές, ο κ. Χριστοδούλου επεσήμανε ότι το Χρηματιστήριο «δεν είναι καζίνο, ούτε ΠΡΟ ΠΟ, ούτε χαρτοπαίγνιο».

Αργότερα σήμερα ο κ. Βγενόπουλος θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη και τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Δημήτρη Χριστόφια, τους οποίους θα ενημερώσει για τις θέσεις της Marfin Popular Bank.

ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα