Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Lannet

Δριμεία επίθεση στον ΟΤΕ
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2007 14:58

Η διακοπή των κυκλωμάτων της Lannet από τον ΟΤΕ http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/01/24/1293519.htm «καταδεικνύει για μία ακόμη φορά την κακόπιστη, καταχρηστική και επιλεκτική συμπεριφορά του ΟΤΕ, γίνεται δε προφανώς, και πάντως ατυχώς, χάριν εντυπωσιασμού και μόνον», τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της Lannet.

Κάνει επίσης λόγο για «υπεροπτική, μονοπωλιακή στάση του ΟΤΕ και επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός της». Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προβεί άμεσα στην υποβολή μήνυσης κατά το άρθρο 232Α του ποινικού κώδικα για παραβίαση της ανωτέρω προσωρινής διαταγής του μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών.

Η Lannet χαρακτηρίζει παράνομη τη διακοπή των κυκλωμάτων και αναφέρει ότι ο ΟΤΕ «για άλλη μια φορά θέτει εαυτόν υπεράνω του νόμου, αγνοώντας αποφάσεις της Πολιτείας και των Δικαστηρίων».

Όπως επισημαίνει η Lannet, η εταιρεία τελεί αυτή τη στιγμή υπό διττή προστασία, «αφενός δυνάμει της από 21.02.2006 προσωρινής διαταγής της ΕΕΤΤ που είχε εκδοθεί υπέρ της Lannet και αφετέρου δυνάμει των από 24.10.2006 και 13.11.2006 προσωρινών διαταγών του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που είχαν εκδοθεί υπέρ της εταιρείας TELEPASSPORT HELLAS A.E. και οι οποίες καταλαμβάνουν πλέον, μετά την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συγχώνευσης, την εταιρεία μας».

Σύμφωνα με τη Lannet, «είναι προφανές ότι ο ΟΤΕ με την πράξη του αυτή επιδιώκει για μια ακόμη φορά την παρακώλυση της δραστηριότητάς μας, τη δημιουργία στρεβλών εντυπώσεων, πάντοτε σε βάρος της ομαλής λειτουργίας της Lannet και της εξυπηρέτησης των συνδρομητών μας αλλά και της αγοράς.

Παράλληλα, ο χρόνος και η επιλογή της συγκεκριμένης ενέργειας γεννούν εύλογα ερωτηματικά, δεδομένου ότι συμπίπτουν με τη στιγμή που η Lannet ολοκλήρωσε επιτυχώς τη συγχώνευσή της με την TelePassport και βρισκόμαστε στη διαδικασία ενοποίησης των δύο εταιρειών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα