Teledome: Επενδύσεις στις ευρυζωνικές υπηρεσίες

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2007 11:56

Στην υλοποίηση του πλάνου της για την ανάπτυξη ευρυζωνικών υπηρεσιών προχωρά η Teledome, με στόχο τη αύξηση της διείσδυσης της ευρυζωνικότητας στη χώρα μας.

Σε πρώτη φάση, δρομολογεί επενδύσεις ύψους € 6 εκ. για την παροχή υπηρεσιών Triple play (τηλεφωνίας, ADSL internet, καλωδιακής τηλεόρασης και Video on Demand) πάνω από μία τηλεφωνική σύνδεση, μέσω της υπάρχουσας ιδιόκτητης υποδομής της ευρυζωνικής πρόσβασης. Βάσει αυτού του πλάνου, η Teledome επιλέχθηκε προς χρηματοδότηση από την Κοινωνία της Πληροφορίας στα πλαίσια της δράσης «Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων για την υλοποίηση έργων προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών».

Διαθέτοντας ήδη ιδιόκτητη υποδομή ικανή να καλύψει 500.000 νοικοκυριά, η Teledome, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, θα προβεί με τις επενδύσεις της στην κάλυψη δαπανών για τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό και λογισμικό και υπηρεσιών περιεχομένου, ώστε να καταστούν σύντομα διαθέσιμες προηγμένες υπηρεσίες οικιακής επικοινωνίας και ψυχαγωγίας με υψηλή ποιότητα, πλήρες και ποικίλο περιεχόμενο σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Περαιτέρω, επενδύοντας στον απαραίτητο εξοπλισμό, θα προβεί σε παροχή υπηρεσιών VoIP, προσφέροντας όλες τις τεχνολογικές δυνατότητες και πλήθος υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Επιπλέον, λόγω της αναμενόμενης αύξησης της πελατειακής της βάσης, για την καλύτερη υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών της καθώς και την βελτίωση των εσωτερικών της λειτουργιών, η Teledome θα προβεί σε επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό των πληροφοριακών της συστημάτων. Μέρος των επενδύσεων αυτών, για την αναβάθμιση των συστημάτων Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων, Διαχείρισης Επιχειρηματικών Πόρων, Τιμολόγησης, Ηλεκτρονικού εμπορίου κ.α., θα καλύψει η TELEDOME μέσω χρηματοδότησης που επίσης εγκρίθηκε από την Κοινωνία της Πληροφορίας στα πλαίσια του Επενδυτικού Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΛΛΟΝ».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα