Λίστα Lloyd’s List Top 100: Η Co-CEO της Tototheo Maritime ανεβαίνει στην κατάταξη

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 11:35
UPD:11:37
Δελτίο Τύπου

Για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη ναυτιλιακή ειδική έκδοση της Lloyd's List με τα κορυφαία 100 ονόματα της ναυτιλίας έχει συμπεριληφθεί η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, Co-CEO της Tototheo Maritime, κατατάσσοντάς την στην 89η θέση της λίστας, με τη μεγαλύτερη επίδραση στη ναυτιλιακή βιομηχανία παγκοσμίως.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κατάταξη αυτή ετησίως αποδίδει φόρο τιμής σε όσους έχουν επιδείξει τη θέληση και την πρόθεση να επιφέρουν πραγματικές και ουσιαστικές αλλαγές σε έναν κλάδο που απαιτεί δυνατές ηγετικές ικανότητες σε μια περίοδο βαθιάς αναταραχής.

Έχοντας βρεθεί στο επίκεντρο τα τελευταία χρόνια και ως Πρόεδρος της WISTA International, η κυρία Θεοδοσίου αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία στην παγκόσμια ναυτιλιακή σκηνή, προωθώντας την πολυμορφία, την ισότητα και την ενσωμάτωση ως προϋποθέσεις για τη βιωσιμότητα. Η κ. Θεοδοσίου γνωρίζει καλά  και είναι θερμή υποστηρικτής της σχέσης μεταξύ τεχνολογίας και πολυμορφίας, καθιστώντας την προτεραιότητα για τη ναυτιλιακή βιομηχανία προκειμένου να παραμείνει  ανταγωνιστική σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο τομέα.

Η κ. Θεοδοσίου κατέχει θέσεις σε σημαντικούς φορείς στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Ενδεικτικά, είναι Μέλος του ΔΣ του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου και Πρόεδρος του ΔΣ της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Σχετικά με την Tototheo Maritime

Η Tototheo παρέχει παγκοσμίου κύρους εμπειρογνωμοσύνη σε ότι αφορά την παροχή ναυτιλιακών υπηρεσιών, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν Δορυφορικές, Ψηφιακές και Τεχνικές υπηρεσίες όπως και Υπηρεσίες Πλοήγησης και Εξοπλισμού Γέφυρας. Η Tototheo Maritime εδρεύει στην Κύπρο με γραφεία στην Ελλάδα αλλά και συνεργαζόμενα γραφεία στο Ντουμπάι και τη Σιγκαπούρη.

H Tototheo Maritime κατέχοντας μακρά εμπειρία στον τομέα της ναυτιλίας δίνει έμφαση στην παράδοση και την ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογιών, προσφέρει στους πλοιοκτήτες και στους φορείς εκμετάλλευσης ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας τεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Πρωταρχικός και μελλοντικός στόχος της ομάδας μας είναι να διατηρηθεί η εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας έχοντας πάντα σταθερή σχέση με το παρόν.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα