ΕΧΑΕ: Παρουσίαση στη Σόφια

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2007 09:43

Ο Όμιλος Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. οργανώνει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2007, στο ξενοδοχείο Sheraton στη Σόφια, εκδήλωση προκειμένου να παρουσιάσει στο Χρηματιστήριο της Βουλγαρίας την Κοινή Πλατφόρμα και τα αποτελέσματα της συνεργασίας με το Χρηματιστήριο Αξιών της Κύπρου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ν», η αντιπροσωπεία του Ομίλου μεταβαίνει στη Σόφια με πρόταση άμεσης συνεργασίας σε τεχνολογικό επίπεδο και συμμετοχή του Χρηματιστηρίου της Βουλγαρίας στην Κοινή Πλατφόρμα ΧΑ- ΧΑΚ http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/01/29/1295098.htm .

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι κ.κ. Σ. Καπράλος, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΧΑΕ, Α. Κλεάνθους, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, Α. Μωραϊτάκης, Πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ, Χ. Έλληνας, Πρόεδρος του Συνδέσμου Κυπριακών ΕΠΕΥ, Α. Καρτάλης, Γενικός Διευθυντής, BNP Paribas Securities Services Ελλάδος, Michael Yeatts, Managing Director, Emerging Markets Trading Citigroup, Γ. Μάναλης, Γενικός Διευθυντής Χρηματιστηριακών Αγορών και Σ. Λαζαρίδης, Γενικός Διευθυντής Εκκαθάρισης Διακανονισμού και Καταχώρησης.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και θα προλογίσει ο ιδρυτής και Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου της Βουλγαρίας κ. Victor Papazov.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης στη Σόφια, ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΧΑΕ κ. Σπύρος Καπράλος, συνοδευόμενος από στελέχη του ομίλου θα πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους κ.κ. Ivailo Kalfin, Minister of Foreign Affairs of the Republic of Bulgaria, Dimiter Ivanovski, Deputy Minister of Finance of the Republic of Bulgaria, Dimitar Kostov - Deputy Governor Bulgaria National Bank, Apostol Apostolov - Chairman, Financial Supervision Commission.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΧΑΕ
  • ΓΔ



Σχολιασμένα