Ενίσχυση της Υπερνομαρχίας ζήτησε η Φώφη Γεννηματά από τον πρωθυπουργό

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2007 16:17

Ενίσχυση της Υπερνομαρχίας Αθηνών-Πειραιώς, σε πόρους και προσωπικό, ώστε να ενισχυθεί ο ελεγκτικός της μηχανισμός, ζήτησε με επιστολή της προς τον πρωθυπουργό η υπερνομάρχης Φώφη Γεννηματά.

Ειδικότερα στην επιστολή της η κυρία Γεννηματά αναφέρει: «Όλοι οι πολίτες γνωρίζουν την προσπάθεια μας, γνωρίζουν τα αποτελέσματα της δουλειάς μας στον τομέα των ελέγχων. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι πως γίνονται αυτοί οι έλεγχοι: Με ελάχιστους υπαλλήλους που χρησιμοποιούν ακόμη και τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα, χωρίς μέσα, χωρίς τον απαραίτητο συντονισμό ανάμεσα στις Νομαρχίες όλης της χώρας.

Πως είναι δυνατόν να λειτουργήσουμε με 55 Επόπτες Δημόσιας Υγείας στη Νομαρχία της Αθήνας και 37 στη Νομαρχία Πειραιά για τόσα εκατομμύρια πολίτες;»

Σύμφωνα με την υπερνομάρχη, μετά και τις συνεχόμενες αποκαλύψεις διατροφικών σκανδάλων από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της υπερνομαρχίας, απαιτείται άμεσα η ουσιαστική ενίσχυση των ελεγκτικών της μηχανισμών με προσωπικό, πόρους και μέσα, ενώ απαραίτητη κρίνεται και η θεσμική θωράκιση της αγοράς.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα