Εξυπνο σπίτι - Vimar Hellas

Sponsored Content
Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 11:36
UPD:11:36

Η εταιρεία Vimar , από το 1945, λειτουργεί με πάθος και επιθυμία για καινοτομία, με σκοπό να υποστηρίξει την εξέλιξη του τρόπου ζωής μας. Η έδρα της, βρίσκεται στη Marostica , στη Βόρεια Ιταλία, όπου γίνεται η  παραγωγή, η σχεδίαση και ο έλεγχος των προϊόντων: μία επιλογή που επιβεβαιώνει τη σημασία που αποδίδει η ίδια η εταιρεία στο “Made in Italy”. Ένας μοναδικός συνδυασμός αισθητικής ποιότητας και τεχνολογικής υπεροχής που έχει απήχηση σε όλο τον κόσμο με στόχο την διαμόρφωση ενός άνετου και λειτουργικού χώρου . Μια μακρά παράδοση επιτυχιών και αναγνωρίσεων, μια κουλτούρα βασισμένη σε σταθερές και πραγματικές αξίες.

TOUCH THE SWITCHES

Εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, για μοναδικές λύσεις. Η Vimar διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε υλικά, χρώματα, σχήματα και φινιρίσματα προκειμένου να επιτευχθεί ο αισθητικός συντονισμός όλων των εγκατεστημένων συσκευών που υπάρχουν σε κάθε χώρο . Ειδικά πολύτιμα υλικά χειροποίητης κατασκευής, έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Εξατομικευμένο έργο. Ατομικό design.  Κομψότητα, υπεροχή, καθαρότητα

Για να ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις του interior design, η εταιρεία Vimar δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο της επιλογής μεταξύ νέων και πολύτιμων υλικών, αλλά και της εξατομίκευσης του σημείου φωτισμού και τον σχεδιασμό αποκλειστικών αισθητικών λύσεων που αναδεικνύουν την εκάστοτε κατασκευή. Η Vimar προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για κατοικίες, ξενοδοχεία, μικρά και μεγάλα σκάφη, γραφεία, χώρους υγείας ή πολιτισμού.

View IoT smart life: ασύρματα προϊόντα, αυτοματισμός KNX

View είναι μια μοναδική πλατφόρμα που περιλαμβάνει συνδεδεμένα συστήματα και προϊόντα για νέες κατασκευές ή την ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό υπαρχουσών εγκαταστάσεων. Ένα σύνολο λύσεων για την άνεση, την ενεργειακή απόδοση και την ασφάλεια, οι οποίες συνδυάζονται αισθητικά. Διασυνδεδεμένα συστήματα και προϊόντα που επικοινωνούν μεταξύ τους, ώστε να ανταποκρίνονται πραγματικά στις ανάγκες διαβίωσης.

Έξυπνο σπίτι

Το σύστημα Vimar View Wireless σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε :  φωτισμό χώρου, ρολά και κουρτίνες, κατανάλωση ενέργειας και σενάρια, μέσω των κλασικών διακοπτών, μέσω εφαρμογής ή μέσω φωνητικών εντολών. View Wireless είναι ιδανικό σε περίπτωση ανακαίνισης ή ανάγκης βελτίωσης των λειτουργιών ενός υπάρχοντος συστήματος και αποτελεί χρήσιμη υποστήριξη για τους ηλικιωμένους και τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

By-me plus είναι το σύστημα αυτοματισμού της Vimar πού εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο του φωτισμού, της θερμοκρασίας, του ήχου, των ρολών και των περσίδων , της διαχείρισης της ενέργειας και της θερμότητας με στόχο την άνεση του χρήστη και την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων. Παρέχεται η δυνατότητα να ελέγχονται εύκολα όλοι οι χώροι από ένα σημείο, είτε μέσω οθονών αφής είτε μέσω tablet, χάρη στην εφαρμογή View .

Λύσεις σχεδιασμένες σύμφωνα με την λογική της εύκολης διαχείρισης όλων των λειτουργιών.      

KNX για το σπίτι και τον αυτοματισμό κτιρίων

Το να ζεις και να διαχειρίζεσαι ένα έξυπνο σπίτι, θέλει ένα αναγνωρισμένο πρότυπο που έχει ολοκληρωμένες διαδικασίες πιστοποίησης ανοιχτό και συνώνυμο με τις κυριότερες ευρωπαϊκές και διεθνείς νομοθεσίες.

Στο περιβάλλον του building automation, το standard KNX αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή.

Ένα εξάρτημα  που διαθέτει την πιστοποίηση KNX εγγυάται την συμβατότητα λειτουργίας του με προϊόντα και άλλων κατασκευαστών και την διαχείριση διαφόρων εφαρμογών όπως φωτισμό, θέρμανση και κλιματισμό, διαχείριση συναγερμών και καταναλώσεις γκαζιού / ηλεκτρισμού.
Όλες αυτές οι λειτουργίες ελέγχονται μέσω αισθητήρων, εξαρτημάτων ελέγχου ή μέσω κεντρικής οθόνης ή smartphone από οποιοδήποτε σημείο.

Οι λύσεις αυτοματισμού , συνδυάζονται λειτουργικά και αισθητικά με θυροτηλεοράσεις και κάμερες της εταιρείας.

Η Vimar, με τρία showrooms σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης είναι κοντά σας για να σας παρουσιάσει και να προσαρμόσει λύσεις στις ανάγκες σας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα