Ανάκληση αυτοκινήτων Mitsubishi CR L200

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2007 13:12

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων MITSUBISHI MOTORS μοντέλο CR L200 εκτελεί η εταιρεία ΙΑΣΩΝ A.Ε.Β.E., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Mitsubishi Motors Corporation στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Γιάννης Οικονόμου.

Η ανάκληση αφορά 1040 οχήματα, παραγωγής 2006, στα οποία πιθανόν να παρουσιαστεί ρωγμή στον αισθητήρα ανίχνευσης νερού που υπάρχει μέσα στο φίλτρο πετρελαίου. Το αίτιο που μπορεί να προκαλέσει αυτή τη ρωγμή είναι η σύσφιξή του κατά την παραγωγή με λανθασμένη ροπή. Πιθανή ρωγμή του θα έχει ως αποτέλεσμα διαρροή καυσίμου, αστάθεια στο ρελαντί και απώλεια ισχύος του κινητήρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Επίσημων Συνεργείων MITSUBISHI MOTORS σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει έλεγχος και πιθανή αντικατάσταση του αισθητήρα ανίχνευσης νερού που υπάρχει μέσα στο φίλτρο πετρελαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία ΙΑΣΩΝ Α.Ε.Β.Ε. στα τηλέφωνα 210 3483616 και 210 3483621.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα