Στο ΣτΕ η αλλαγή του κανονισμού κρατικών προμηθειών

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2007 16:17
UPD:16:19

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας βρίσκεται η αλλαγή του κανονισμού κρατικών προμηθειών, βάσει της οποίας ο νικητής του εκάστοτε διαγωνισμού θα υποβάλει τα δικαιολογητικά στο τέλος της διαδικασίας και όχι στην αρχή, ώστε να είναι επικαιροποιημένα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αυτό ανέφερε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Γιάννος Μπενόπουλος, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha με αφορμή την υπόθεση της εταιρείας «Κορόνα», διαψεύδοντας παράλληλα ότι υπάρχει κόντρα με τον νομάρχη Πειραιά, παρά το χθεσινό «πόλεμο» ανακοινώσεων http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/01/29/1295470.htm http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/01/29/1295488.htm . Τα περί άριστης συνεργασίας με τον κ. Μπενόπουλο επιβεβαίωσε και νομάρχης Πειραιά κ. Μίχας.

Εξάλλου, ο κ. Μπενόπουλος αναφέρθηκε και στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο -το οποιο, όπως είπε, θα είναι έτοιμο σε περίπου 1,5 χρόνο- όπου θα είναι καταγεγραμμένες όλες οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα και έτσι θα είναι ευκολότερη η πρόσβαση στο ιστορικό και τα στοιχεία τους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα