Ανάκληση δικύκλων Modenas

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2007 12:29

Πρόγραμμα ανάκλησης δικύκλων MODENAS μοντέλο KRISTAR εκτελεί η εταιρεία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ A.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της MODENAS στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Η ανάκληση αφορά 4685 οχήματα, στα οποία λόγω της πιθανούς τριβής σε μεταλλική επιφάνεια υπάρχει περίπτωση να κοπεί ή να φθαρεί ο εμπρόσθιος σωλήνας των υγρών φρένου με συνέπεια της απώλεια των υγρών φρένου (η λειτουργία του εμπρόσθιου φρένου είναι ανεξάρτητη της λειτουργίας του οπισθίου φρένου). Η απώλεια του εμπρόσθιου φρένου έχει σαν αποτέλεσμα την επιμήκυνση της απόστασης φρεναρίσματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω δικύκλων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής ή τηλεφωνικώς, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Επίσημων Συνεργείων MODENAS σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει έλεγχος ή αλλαγή του σημείου στήριξης του εμπρόσθιου σωλήνα υγρών φρένου και προληπτική επικάλυψη του σημείου τριβής και αλλαγή του εμπρόσθιου σωλήνα υγρών φρένου εάν υπάρχουν σημεία φθοράς, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ A.Ε. στο τηλ. 210-9403880 (εσωτ. 7)



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα