Eurobank: Κατάργηση προμηθειών σε συναλλαγές λιανικής

Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2007 13:46
UPD:14:37

Καταργεί από αύριο, Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, η EFG Eurobank Ergasias τις προμήθειες στις συναλλαγές λιανικής τραπεζικής.

«Αποφασίσαμε να καινοτομήσουμε στις τραπεζικές συναλλαγές. Από αύριο οι τραπεζικές συναλλαγές θα είναι δωρεάν», δήλωσε ο επικεφαλής λιανικής τραπεζικής του Ομίλου, Βύρων Μπαλλής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters.

Σε ανακοίνωσή της η τράπεζα αναφέρει ότι οι πελάτες της - ελεύθεροι επαγγελματίες και ιδιώτες - θα μπορούν χωρίς χρέωση να εκδίδουν μπλοκ επιταγών, να μεταφέρουν χρήματα εντός της Ελλάδας, να εκδίδουν τραπεζικές επιταγές και να πραγματοποιούν απεριόριστες καταθέσεις και αναλήψεις στο ταμείο.

Ανάμεσα στις συναλλαγές που θα γίνονται πλέον δωρεάν περιλαμβάνονται οι καταθέσεις μετρητών υπέρ τρίτων, όλες οι πάγιες εντολές πληρωμής λογαριασμών και όλες οι πληρωμές λογαριασμών, καθώς και πληρωμές ασφαλιστικών εισφορών και φόρου από τα εναλλακτικά δίκτυα της τράπεζας (phone banking, e-banking, ATM).

Καταργούνται επίσης τα έξοδα χαμηλού υπολοίπου και αδράνειας λογαριασμών, πρόσθεσε η Eurobank.

Η τράπεζα είπε ότι εκτιμά το μηνιαίο όφελος για τους ελεύθερους επαγγελματίες έως 100 ευρώ και για τους ιδιώτες έως τα 15-30 ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα