Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2007 09:53

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά ακολουθώντας την ευφορία που έχει δημιουργηθεί διεθνώς, σε επίπεδο Γενικού Δείκτη τιμών είναι πολύ κοντά στις 4.800 μονάδες. Πρωταγωνιστές σε σχέση με τον όγκο συναλλαγών οι μετοχές ΕΤΕ, ΟΠΑΠ, ΠΕΙΡ και ΟΠΑΠ. Για σήμερα παραμένουμε θετικοί, πρέπει όμως να εφιστούμε προσοχή σε επιλογές σεναρίων και να στηρίζονται οι όποιες αποφάσεις σε θεμελιώδη μεγέθη».

Fortius Finance: «Η διαφυγή του ΓΔ πάνω από την περιοχή των 4.634,20 – 4.710,24 μονάδων, στην οποία εκινείτο στις τελευταίες 10 συνεδριάσεις, αυξάνει τις πιθανότητες για την προσέγγιση της επόμενης ουσιαστικής αντίστασης που οριοθετείται στις 4.850 μονάδες, υπό την προϋπόθεση της διατήρησης του θετικού κλίματος σε εσωτερικό και εξωτερικό. Ως πιθανότερο σενάριο για σήμερα προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ γύρω από τρέχοντα επίπεδα, με την προσφορά και ζήτηση στις δεικτοβαρείς μετοχές να κρίνει το πρόσημό του».

Aspis Securities: «Τα ικανοποιητικά εταιρικά κέρδη οδήγησαν σε άνοδο χθες τις αγορές σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Η εγχώρια αγορά ακολούθησε την άνοδο των διεθνών χρηµατιστηρίων µε τους κλάδους των πρώτων υλών, των τροφίµων και των βιοµηχανικών µετοχών να σηµειώνουν τη µεγαλύτερη άνοδο. Όσον αφορά τη σηµερινή συνεδρίαση θεωρούµε πιθανή τη συνέχιση της ανόδου τόσο στην εγχώρια όσο και στις διεθνείς αγορές».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα