Προκήρυξη θέσεων μέχρι το Πάσχα υποσχέθηκε η ΔΕΗ στους ανέργους της Κοζάνης

Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2007 19:02

Συνάντηση με εκπροσώπους κατοίκων των δημοτικών διαμερισμάτων Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου Κοζάνης είχε σήμερα το μεσημέρι ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Π.Αθανασόπουλος. Ο κ. Αθανασόπουλος άκουσε τα αιτήματά τους σχετικά με τις προλήψεις και άλλα θέματα που αφορούν στις δραστηριότητες της Επιχείρησης στην περιοχή.

Ο κ. Αθανασόπουλος, αφού ζήτησε διευκρινίσεις σχετικά με τα αιτήματά τους, ανέφερε ότι «η επιχείρηση, αφού προκήρυξε για κάλυψη με προσλήψεις αριθμό θέσεων οι οποίες απαιτούν τεχνογνωσία, ανάγκη άμεση και επιτακτική για την εύρρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της, επεξεργάζεται τώρα τις ανάγκες της σε εργατοτεχνικό προσωπικό προκειμένου να προκηρύξει για κάλυψη με προσλήψεις αριθμό θέσεων, τον οποίο αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε». «Για το προσωπικό αυτό δεν απαιτούνται αυξημένα τυπικά προσόντα και αυτό νομίζω ότι απαντά και στις δικές σας επιδιώξεις. Οι υπηρεσίες μας στοχεύουν στην υλοποίηση της προκήρυξης των θέσεων αυτών μέχρι το Πάσχα», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Αθανασόπουλος επεσήμανε στους κατοίκους ότι η μορφή της αγωνιστικής διεκδίκησης που επέλεξαν με την κατάληψη των ταινιόδρομων του Σταθμού, η οποία ενέχει σοβαρό κίνδυνο να προκαλέσει μείζονα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της χώρας, δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Ενέργειες σαν και αυτή, είπε, στρέφονται ενάντια στην επιχείρηση και εν γένει στο κοινωνικό σύνολο.

Εξάλλου, όπως επεσήμανε, «Η ΔΕΗ είναι Ανώνυμη Εταιρεία, της οποίας την πλειοψηφία του κεφαλαίου κατέχει το Δημόσιο και ως εκ τούτου δεν έχει την απόλυτη ευελιξία στις προσλήψεις του προσωπικού της, υποκείμενη σε σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις, τις οποίες όλοι υποχρεούμεθα να σεβόμαστε».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΕΗ



Σχολιασμένα