Οι δεσμεύσεις της ΔΕΗ και του ΥΠΑΝ ικανοποίησαν τους ανέργους Κοζάνης

Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2007 20:55

«Οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η διοίκηση της ΔΕΗ και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Τάκης Αθανασόπουλος, με το κύρος και την αξιοπιστία την οποία απολαμβάνει, υιοθετούνται πλήρως από την κυβέρνηση http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/02/06/1298538.htm .

Οπως με ενημέρωσε ο κ. Αθανασόπουλος την Πέμπτη θα ανέβει ο ίδιος στη Βόρειο Ελλάδα και θα επισκεφτεί τα ενεργειακά κέντρα της περιοχής για να έχει και άμεση γνώση και της λειτουργίας των εργοστασίων και των άλλων υπηρεσιών της ΔΕΗ, αλλά και βεβαίως για να συναντηθεί με τους κατοίκους των περιοχών που γειτνιάζουν με τα ενεργειακά κέντρα της ΔΕΗ, και όπως επίσης δήλωσε η διοίκηση της ΔΕΗ επιθυμεί να έχει τις καλύτερες δυνατές σχέσεις γειτονίας με τις τοπικές κοινωνίες», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας μετά από τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των κατοίκων των διαμερισμάτων Ρυακίου και Αγίου Δημητρίου Κοζάνης.

Οι εκπρόσωποι των κατοίκων των διαμερισμάτων Ρυακίου και Αγίου Δημητρίου Κοζάνης εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον υπουργό. «Εξασφαλίσαμε τη δέσμευση για τη διενέργεια διαγωνισμού έως και το Πάσχα, ενώ εξετάζεται και το ζήτημα της αύξησης στα ηλικιακά κριτήρια. Πιστεύουμε ότι θα υλοποιηθεί η δέσμευση, καθώς εξασφαλίσαμε γραπτές απαντήσεις από τη ΔΕΗ και τον κ. Αθανασόπουλο με δέσμευση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Σιούφα. Και σημαίνει πολλά για εμάς η δέσμευση του υπουργού».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΕΗ



Σχολιασμένα