Συνάντηση Γ. Αλογοσκούφη με τον Ινδό ομόλογό του την Πέμπτη

Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2007 12:05

Με τον υπουργό Οικονομικών της Ινδίας κ. P. Chidambaram θα συναντηθεί αύριο, 8.2.2007, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, ο οποίος αναχώρησε σήμερα για επίσημη επίσκεψη στην Ινδία σήμερα επικεφαλής ελληνικής αποστολής.

Στη συνέχεια, ο κ. Αλογοσκούφης θα μιλήσει σε εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας της Ινδίας στο συνέδριο που διοργανώνουν ο ΟΠΕ και ο Σύνδεσμος Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Ινδίας (FICCI). Μετά την ομιλία του στο συνέδριο, ο υπουργός θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας κ. P. Mukherjee, ενώ στο περιθώριο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις των εκπροσώπων των ελληνικών επιχειρήσεων με τους Ινδούς ομολόγους τους.

Την Παρασκευή (9.2.2007, ο υπουργός θα δώσει συνεντεύξεις σε ινδικά ΜΜΕ και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εμπορίου και Βιομηχανίας της Ινδίας κ. K. Nath. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα δώσει συνέντευξη Τύπου σε εκπροσώπους των ινδικών ΜΜΕ και θα παραστεί στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και του Συνδέσμου Ινδικών Βιομηχανιών (CII).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα