Intralot: Σχέδια για περαιτέρω επέκταση στην Ασία

Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2007 16:06

Στόχος της Intralot είναι η περαιτέρω επέκταση στην αγορά της Ασίας, τη μεγαλύτερη αγορά τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως, στην οποία η εταιρεία έχει ήδη σημαντική παρουσία.

Τα παραπάνω δήλωσε μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, κατά τη διάρκεια παρουσίασης του Ομίλου στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Όπως είπε ο κ. Αντωνόπουλος, η Intralot είναι πλέον η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου διεθνώς, που σημαίνει ότι καθορίζει τις εξελίξεις τόσο σε τεχνολογικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο λειτουργίας στην παγκόσμια αγορά τυχερών παιχνιδιών. Η εταιρεία δραστηριοποιείται μέσω 39 θυγατρικών και οκτώ γραφείων αντιπροσωπείας σε πέντε Ηπείρους, με περισσότερους από 3.600 εργαζόμενους.

Τέλος, ο κ. Αντωνόπουλος αναφέρθηκε στις σημαντικές ευκαιρίες που δημιουργούνται για την INTRALOT από τις ιδιωτικοποιήσεις κρατικών λοταριών διεθνώς και κυρίως των πολιτειακών λοταριών των ΗΠΑ, μία διαδικασία που έχει ήδη δρομολογηθεί.

Επιπλέον, σημαντικός παράγοντας ανάπτυξης για την εταιρεία θα είναι και η απελευθέρωση των αγορών τυχερών παιχνιδιών, όπως το επικείμενο άνοιγμα της αγοράς στοιχήματος της Ισπανίας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα