ΧΑΑ: Aνακοινώσεις

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2001 15:23

ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.

Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α.Α. με αφορμή δημοσιεύματα της εφημερίδας ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ της 9 & 13/2/2001 σχετικά με το ενδεχόμενο στρατηγικής συμμετοχής της ΤΡΑΠΕΖΑΣ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΤΕΡΜΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Α.Ε., η ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Τα αναγραφόμενα στα εν λόγω δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.›

ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ & ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ Α.Ε.

Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α.Α. με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ της 13/2/2001 με τίτλο ‘ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΣΕ ΜΜΕ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ’, η εταιρία ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ & ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Ηδη η εταιρία ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ & ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ Α.Ε., έχει αποστείλει την από 1/11/2000, επιστολή, με την οποία γνωστοποιεί τη συμμετοχή της στην εταιρία IRIS ΑΕΒΕ. Η εταιρία μας κατά πάγια τακτική, για σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με τη δραστηριότητά της, ενημερώνει έγκαιρα πρώτα τις Χρηματιστηριακές Αρχές και μετά το επενδυτικό κοινό.›

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.

Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α.Α. σχετικά με τα δημοσιεύματα στην εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, η εταιρία

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιρεί τα ακόλουθα: «1. Ως προς τα δημοσιεύματα που αφορούν σε πιθανή συνεργασία της εταιρίας μας με την εταιρία ΑΤΕΡΜΩΝ, έχουμε ήδη προβεί σε διάψευση των δημοσιευμάτων με την 72/12.2.2001 επιστολή μας προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες σας.

2. Ως προς το δημοσίευμα της εφημερίδας ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ που αναφέρεται σε ενδεχόμενη στενή συνεργασία με την ΠΗΓΑΣΟΣ και ειδικότερα στην απορρόφηση του εκδοτικού τομέα της εταιρίας αυτής, η εταιρία του Ομίλου μας IRIS Α.Ε.Β.Ε., με επιστολή της στις 7/11/2000, είχε ενημερώσει τους Κυρίους Αναδόχους της επικείμενης Εκδοσης, για τη συμμετοχή της ΠΗΓΑΣΟΣ στο μετοχικό κεφάλαιο της IRIS Α.Ε.Β.Ε. με ποσοστό 30%, όπως και όφειλε σύμφωνα με τον κανονισμό Αναδοχών. Περαιτέρω δεν υφίσταται ουδεμία εξέλιξη και η εταιρία μας διαψεύδει κάθε σχετική πληροφορία.

Η εταιρία μας κατά πάγια τακτική, για σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με τη δραστηριότητα της, ενημερώνει έγκαιρα πρώτα τις Χρηματιστηριακές Αρχές και μετά το επενδυτικό κοινό.›

BYTE COMPUTER Α.Β.Ε.Ε.

Σύμφωνα με το άρθρο 5 της υπ’ αριθμ. 5/204/14.11.2000 (ΦΕΚ 1487/6-12-2000 ε. Δεύτερο) απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρία BYTE COMPUTER Α.Β.Ε.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α., διαψεύδει δημοσίευμα της εφημερίδας ΚΕΡΔΟΣ της 14/2/2001 στη στήλη Busi Net σελ. 18 σχετικά με κινήσεις στρατηγικής σημασίας και joint – venture που αναφέρεται σ’ αυτήν.

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ Α.Ε.

Σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 1δ της υπ’ αριθμ. 5/204/14.11.2000 απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρία ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Μετά την σχετική από 5/2/2001 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της η ανώνυμη εταιρία ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ MARITIME Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ η οποία ανήκει κατά ποσοστό 100% στην εταιρία μας ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΙ Ν.Α.Ε. ανέλαβε και κάλυψε πλήρως την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αποφάσισε η από 22/12/2000 Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ανώνυμης εταιρίας που εδρεύει στην Αθήνα, Αγίου Κωνσταντίνου 39-41, με την επωνυμία ΚΑΠΑ. ΦΙΝ. Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι – Οικονομικές και Τουριστικές Υπηρεσίες Α.Ε. και με διακριτικό τίτλο ΚΑΠΑ FIN TRAVEL S.A. Μετά την καταβολή του συνόλου της άνω αύξησης ποσού 19.000.000 δρχ., η ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ MARITIME κατέστη μέτοχος της ΚΑΠΑ. ΦΙΝ. κατά ποσοστό 48,7%.

ΑΛΟΥΜΥΛ ΜΥΛΩΝΑΣ Α.Ε.

Η εταιρία ΑΛΟΥΜΥΛ ΜΥΛΩΝΑΣ Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Σας ενημερώνουμε ότι η ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε. συμβαλλομένη στις 12/2/2001 με τον Γεώργιο Αλεξ. Μυλωνά και την Ευαγγελία Αλεξ. Μυλωνά εξαγόρασε στην τιμή της ονομαστικής αξίας (1.000 δρχ. ανά μετοχή) 25.000 μετοχές που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 25% στην εταιρία του ομίλου ΑΛΟΥΦΟΝΤ Α.Β.Ε.Ε.. Εφεξής η ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε. ελέγχει το σύνολο (100%) του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΛΟΥΦΟΝΤ Α.Β.Ε.Ε.

GOODY’ S Α.Ε.

Η εταιρία GOODY’ S Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα κάτωθι: «Στις 13/2/2001, η εταιρία GOODY’ S Α.Ε., μέτοχος της εταιρίας ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ Α.Ε. (κατάστημα GOODY’ S), με ποσοστό συμμετοχής 60%, μεταβίβασε ποσοστό 9% με την πώληση 413 μετοχών στην κα Τερζή Καλέση Χρυσή (μέτοχο της ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ Α.Ε.). Μετά την παραπάνω μεταβίβαση το ποσοστό συμμετοχής της εταιρίας είναι 51%.›

ΚΩΝ. ΚΑΡΔΑΣΙΛΑΡΗΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε.Β.Ε.

Η εταιρία ΚΩΝ. ΚΑΡΔΑΣΙΛΑΡΗΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει ότι η συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ΑΝΤ. ΣΔΟΥΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. – Καφέ Αρωμα με έδρα στα Ιωάννινα, μειώθηκε στο 24,92% από 35% λόγω μη συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της.

ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.

Από την Διοίκηση της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Α.Ε. ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

1. Ο κ. Δούνης Γρηγόριος ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή από 12/2/2001.

2. Ο κ. Αϊβάζης Ιορδάνης παραιτείται, για προσωπικούς λόγους, από τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή από 16/2/2001.

3. Ο κ. Στρατόπουλος Μαρίνης ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ (Ρουμανία) Α.Ε. από 12/2/2001.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ Α.Ε.

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι στην συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου στις 14/2/2001 παραιτήθηκε ο κ. Χρήστος Καζαντζής, Πρόεδρος της εταιρίας του Δ.Σ. Στη θέση του, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. εξελέγη ο κ. Πέτρος Λάμπρου. Στη συνέχεια το Δ.Σ. αποφάσισε την τοποθέτηση του κ. Π. Λάμπρου στην θέση του Προέδρου του Δ.Σ.

INFORMER Α.Ε.

Η εταιρία INFORMER Α.Ε. με Δελτίο Τύπου της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Η INFORMER Α.Ε. συνεχίζοντας την αισθητική παρουσία της σε σημαντικά έργα του εξωτερικού, αναβάθμισε την συνεργασία της με την KEMET Electronics S.A. H KEMET είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής solid tantalum capacitors στον κόσμο και ο δεύτερος κατασκευαστής ceramid capacitors στις ΗΠΑ.›

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ

Ανακοινώνεται από την Τράπεζα ότι οι μετοχές της, οι οποίες διαπραγματεύονταν στο Χ.Α.Α. στις 31/1/2001 και οι μεταφορές μετοχών από και προς το Χ.Α.Α. και το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου που μεσολάβησαν στην περίοδο 1/1/2001 μέχρι 31/1/2001, ανέρχονται σε 52.111.157.

ΣΠ. ΤΑΣΟΓΛΟΥ Α.Ε. – DELONGHI

«Η εταιρία ΣΠ. ΤΑΣΟΓΛΟΥ Α.Ε. – DELONGHI ενημερώνει τις χρηματιστηριακές αρχές και το επενδυτικό κοινό, σχετικά με την δικαστική υπόθεση κατά της εταιρίας, του κυρίου μετόχου της και άλλων προσώπων από τον κ. Κων/νο Αβραμίδη, τα ακόλουθα:

1. Κατά τη δικάσιμο της 12/2/2001, όλοι οι διάδικοι ζήτησαν την αναβολή της συζήτησης της αίτησης για καλύτερη προετοιμασία της υπόθεσης. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά ανέβαλε τη συζήτηση για την 21/2/2001.

2. Η εταιρία θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωσή της για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού επί τη πορείας της δικαστικής αυτής υπόθεσης.›



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΜΥ
  • ΒΥΤΕ
  • ΕΥΡΩΒ
  • ΦΦΓΚΡΠ
  • ΚΥΡΙΟ



Σχολιασμένα