Νεοχημική: Προς έκδοση ομολογιακού δανείου

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2007 11:01
UPD:11:02

Γενική συνέλευση πρόκειται να συγκαλέσει στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα η Νεοχημική ΑΒΕΕ με θέμα την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου με παραίτηση των παλαιών μετόχων, το οποίο θα διατεθεί μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης σε θεσμικούς επενδυτές.

Οι ακριβείς όροι του προτεινόμενου ομολογιακού θα τεθούν στην κρίση των μετόχων στη γενική συνέλευση μετά από αξιολόγηση ανάλογων διεθνών εκδόσεων.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, αφού έλαβε υπόψη του

την ανακοίνωση της Lamda Detergent για την πρόθεση της να προχωρήσει σε συγχώνευση με άλλες εταιρείες και τη δημοσιοποιηθείσα προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής που αφορά στην προαναφερόμενη συγχώνευση http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/02/12/1300410.htm , αποφάσισε να προβεί εντός του τρέχοντος έτους στην ολική ρευστοποίηση της συμμετοχής της σε αυτήν, εφόσον αυτό καταστεί δυνατό και συμφέρον για τους μετόχους της.

Τα έσοδα που θα προέλθουν από τις ανωτέρω ενέργειες θα χρησιμοποιηθούν για την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου τραπεζικού της δανεισμού και για την περαιτέρω επέκταση των εργασιών της στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα