Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού στη νέα ηλεκτρονική εποχή

Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 18:20
UPD:18:25

Σεμινάριο με θέμα «Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA, Επαγγελματικά Πλοία Αναψυχής» διοργάνωσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού (Ε.Σ.Θ.Τ), σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με μεγάλη συμμετοχή λογιστών των μελών του Συνδέσμου (τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία έναντι στον Covid-19).

Στόχος ήταν η ενημέρωση και επιμόρφωση των μελών του, στο πλαίσιο της νέας εποχής στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων με την εισαγωγή των ηλεκτρονικών βιβλίων μέσω της πλατφόρμας myDATA (my Digital Accounting and Tax Application)

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, Μιχάλης Σκουλικίδης, και μέσω online σύνδεσης ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής. Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο Αντώνης Ντίνος, στέλεχος της Διεύθυνσης Ελέγχων και επιχειρησιακός υπεύθυνος του έργου myDATA, ο Απόστολος Μπούτος, σύμβουλος Πληροφορικής στο γραφείο διοικητή της ΑΑΔΕ κι ο Ρένος Καραστάθης, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Στρατηγικής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Project Manager του έργου myDATA, ενώ τον συντονισμό είχε η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου. 

Οι εισηγητές της ΑΑΔE ανέλυσαν τόσο την τεχνική, όσο και την επιχειρησιακή πλευρά του έργου, απαντώντας σε ειδικές ερωτήσεις επικεντρωμένες στον κλάδο του yachting.

Μεταξύ των δύο φορέων έχει ήδη δημιουργηθεί μια άτυπη ομάδα για την πλήρη και ομαλή μετάβαση στην πλατφόρμα και την άρτια εφαρμογή των σχετικών παραμέτρων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα