Sprider Stores: Διοικητικές ανακατατάξεις

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2007 14:50

Ο κ. Κυριάκος Κοφυνάς αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του Ομίλου Sprider Stores. Ο κ. Κοφυνάς έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος του τμήματος marketing και Sales Director στην εταιρεία Procter & Gamble Hellas για συνολικά 11 χρόνια και στη συνέχεια υπήρξε Γενικός Διευθυντής της αλυσίδας καταστημάτων Goody's για δύο χρόνια.

Παράλληλα, η ενίσχυση της διεύθυνσης της εταιρείας με την πρόσληψη του κ. Κοφυνά συνοδεύτηκε και από ανακατατάξεις στο εμπορικό τμήμα. Συγκεκριμένα, ο μέχρι πρότινος Marketing Director, κ. Δωρόθεος Χατζηιωάννου ανέλαβε καθήκοντα Group Network & Marketing Director, ο κ. Αλέξανδρος Παπαδόπουλος ανέλαβε καθήκοντα Marketing Manager ενώ ο κ. Ζήνων Αναστασιάδης θα δραστηριοποιείται πλέον από τη θέση του Visual Merchandising Manager. Επιπρόσθετα, ο κ. Σταμάτης Απέργης, από Network Director, διορίσθηκε Group Development Director και ο κ. Νικόλαος Πίπας ανέλαβε καθήκοντα IT & Logistics Director.

Σε ό,τι αφορά τις δραστηριότητες της εταιρείας στο εξωτερικό, ο κ. Γεώργιος Σαρμουσάκης από Υποδιευθυντής Δικτύου Ελλάδος διορίσθηκε Network Manager Ελλάδας και Κύπρου, ο κ. Δημήτριος Αρβανίτης ανέλαβε τη θέση του Network Manager Βουλγαρίας και Σκοπίων και ο κ. Ιωάννης Δρίνης ανέλαβε καθήκοντα Network Manager Ρουμανίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα