Business Exchanges: Συνεργασία με Αriba Inc και IBM

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2001 16:09

Σε στρατηγική συνεργασία με τις εταιρείες Ariba Inc. και IBM στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου προχώρησε η εταιρεία Business Exchanges Α.Ε., στην οποία συμμετέχουν η Τράπεζα EFG Εurobank Ergasias με ποσοστό 60%, η Panafon με 30% και η Hellas On Line με 10%.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω συνεργασία αποσκοπεί στην ανάπτυξη του μεγαλύτερου κόμβου ηλεκτρονικών αγορών (electronic marketplaces) στην Ελλάδα, στην παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά, καθώς επίσης και στην υποστήριξη και εκπαίδευση της επιχειρηματικής πελατείας της Business Exchanges. Σημειώνεται, ότι η Ariba Inc. είναι ο παροχέας ηγέτης στο χώρο των λύσεων και υπηρεσιών για ηλεκτρονικό εμπόριο μεταξύ επιχειρήσεων, μέσω του Internet, ενώ στους πελάτες της περιλαμβάνονται μεγάλοι οργανισμοί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, εκτός του συνόλου των επιχειρηματικών μονάδων των τριών βασικών μετόχων, με την Business Exchanges Α.Ε. συνεργάζονται ορισμένες από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, όπως, ο όμιλος Εταιρειών Φουρλή, η Ράδιο Κορασίδης, ο όμιλος Super Market Aτλάντικ, το Quest Group, η LogicDis κ.ά.

Σύντομα, έξαλλου,πρόκειται να ανακοινωθούν περαιτέρω συνεργασίες που θα εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τον κατάλογο των συνεργατών της Business Exchanges.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα