Ο επαγγελματίας με leasing τρέχει.... μόνο για τη δουλειά!

Sponsored Content
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 09:48
UPD:09:49

Η σημερινή πραγματικότητα χαρακτηρίζεται από πρωτόγνωρες προκλήσεις. Για να ανταποκριθεί σε αυτές, ο κάθε επαγγελματίας χρειάζεται να εξελίσσει διαρκώς την επιχείρησή του. Απαραίτητο εργαλείο για αυτή την εξέλιξη είναι να διαθέτει και το κατάλληλο επαγγελματικό όχημα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του και θα του επιτρέπει να προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του με συνέπεια και ποιότητα, χωρίς εμπόδια και επιπλέον έγνοιες.

Για να το καταφέρει, το leasing είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος. Πρόκειται για έναν εναλλακτικό τρόπο χρήσης ενός επαγγελματικού οχήματος. Ουσιαστικά, αντί κάποια επιχείρηση ή κάποιος ελεύθερος επαγγελματίας να το αγοράσει, το μισθώνει από συνήθως δύο έως και έξι χρόνια.

Οι εταιρίες λειτουργικής μίσθωσης οχημάτων, όπως η LeasePlan, προσφέρουν στους επαγγελματίες την επιλογή σύγχρονων βαν και pickup οχημάτων για βέλτιστη οικονομία χρήσης και διαδρομές απόλυτης ασφάλειας. Παράλληλα, το leasing επιμερίζει τα έξοδα μίας επιχείρησης και διατηρεί ένα μεγάλο μέρος της ρευστότητας της, αποφεύγοντας το κόστος συντήρησης του οχήματος ή σχετικά απρογραμμάτιστα κόστη επισκευών.

 Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα του leasing επαγγελματικών οχημάτων έχει να κάνει με τη διατήρηση του κεφαλαίου σε σχέση με την αγορά, όπου σε βάθος χρόνου υπάρχει σταδιακή μείωση της μεταπωλητικής αξίας, ανάλογα και με τη χρήση και την κατάσταση του οχήματος. Παράλληλα, το leasing βελτιώνει την απόδοση μιας επιχείρησης αφού ο χρήστης δεν χρειάζεται να ασχολείται με το όχημα του και να χάνει χρόνο, αλλά να εστιάζει στην επιχειρηματική του δραστηριότητα. Πρακτικά, το μόνο κόστος που έχει ο χρήστης ενός βαν ή pickup οχήματος μέσω leasing είναι το καύσιμο που θα βάζει.

H LeasePlan προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών leasing επαγγελματικών οχημάτων, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επαγγελματιών κάθε είδους. Η ιδιοκτησία, πέρα από την αγορά, έχει και αρκετά «βάρη», τα οποία σε μία κοινωνία με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς, μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικό πρόβλημα στην εργασιακή καθημερινότητα όλων. Όταν κάποιος τρέχει για τη δουλειά, είναι σίγουρο πως δεν θέλει να τρέχει και για ασφάλειες, τέλη κυκλοφορίας, αλλά και κάθε τι που μπορεί να συμβεί  απρόοπτα στο όχημά του και να τον βγάλει εκτός προγράμματος. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως ο χρόνος που ένα επαγγελματικό όχημα βρίσκεται εκτός δρόμου έχει άμεσο και σημαντικό αντίκτυπο στους επιχειρηματικούς σκοπούς ακόμα και μίας ολόκληρης εταιρίας.

Για την LeasePlan, ο επαγγελματίας πρέπει να τρέχει μόνο για τη δουλειά, χωρίς να τον απασχολεί τίποτα άλλο. Με έναν ευρύ στόλο οχημάτων, είναι σίγουρο πως θα καλυφθεί κάθε ανάγκη επαγγελματικής μετακίνησης. Στόχος της είναι η αδιάκοπη διαθεσιμότητα επαγγελματικών οχημάτων για χρήση. Πληρώνοντας μόνο ένα μηνιαίο μίσθωμα, ο χρήστης δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ασχοληθεί με τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια και συντήρηση. Στην περίπτωση μάλιστα που προκύψει κάτι απρόβλεπτο, έχει στη διάθεσή του 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών και αντικατάσταση οχήματος. Ο επαγγελματίας λοιπόν μπορεί να οδηγεί καινούργιο όχημα κάθε 4 χρόνια και να απολαμβάνει ταυτόχρονα μοναδικά φορολογικά οφέλη, αλλά και ευκολία στην εργασιακή του καθημερινότητα.

Στην LeasePlan, εξειδικευμένοι σύμβουλοι μπορούν να δώσουν λύσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο προκειμένου να καθοριστεί το μίσθωμα του βαν ή pickup που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του.

Ακόμη, με τα Special Deals της LeasePlan, ο κάθε επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να οδηγεί καινούργιο όχημα με leasing, απολαμβάνοντας ευελιξία και σταθερό μίσθωμα που περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες, όπως ασφάλιση και συντήρηση.

Για μια ολοκληρωμένη λύση μίσθωσης επαγγελματικών οχημάτων, εμπιστεύσου την LeasePlan.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα