Panafon Partner από την Panafon - Vodafone

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2001 18:19
UPD:18:21

Eνα πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών για την κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων των επιχειρήσεων δημιούργησε η Panafon - Vodafone. Το νέο πρόγραμμα, με την ονομασία Panafon Partner, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση εταιρικής επικοινωνίας και έχει στόχο, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, να προσφέρει στις επιχειρήσεις εκείνα τα πλεονεκήματα που απαιτούνται για να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στο περιβάλλον της Νέας Οικονομίας.

Η φιλοσοφία του Panafon Partner βασίζεται στη διερεύνηση των αναγκών της επιχείρησης από σύμβουλο τηλεπικοινωνιών, στο σχεδιασμό ειδικών λύσεων για την κάλυψη αυτών των αναγκών προσφέροντας ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιών, όπως προγράμματα χρήσης φωνής, υπηρεσίες μετάδοσης δεδομένων μέσω μισθωμένων κυκλωμάτων, ιδιωτικά ιδεατά δίκτυα τηλεφωνίας, υπηρεσίες Internet κ.ά.

Τα βασικά πλεονεκτήματα που παρέχει σε μια επιχείρηση το εν λόγω πρόγραμμα είναι η μείωση και ο έλεγχος των τηλεπικοινωνιακών εξόδων, η αύξηση της αποτελεσματικότητας, η συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και η ασφάλεια στη μετάδοση των δεδομένων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα