Τη μετατροπή των προνομιούχων μετοχών σε κοινές αποφάσισε η γ.σ. της Mπενρουμπή

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2001 20:14
UPD:20:21

Τη μετατροπή των προνομιούχων μετοχών της εταιρείας Χ.Μπενρουμπή Α.Ε. σε κοινές αποφάσισε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας με αποτέλεσμα το σύνολο των μετοχών της εταιρείας να ανέρχεται πλέον στις 8.640.000 δρχ. Παράλληλα, αποφασίστηκε η αγορά ιδίων μετοχών της εταιρείας μέχρι ποσοστού 10% του συνόλου αυτών με ανώτατη τιμή τις 4.000 δρχ.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου, ο κύκλος εργασιών το 2000 ανήλθε σε 19,6 δισ. δρχ. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι ενισχυμένο σημαντικά από τη νέα δραστηριότητα του Ομίλου στη λιανική μέσω του δικτύου καταστημάτων Μπενρουμπή Net. Για το 2001 στόχος της διοίκησης της εταιρείας είναι ο κύκλος εργασιών του Ομίλου Μπενρουμπή να ανέλθει σε 24 δισ. δρχ. σημειώνοντας αύξηση 25%.

Τέλος, η διοίκηση στοχεύει στην είσοδο του ομίλου σε νέες υπηρεσίες της τουριστικής βιομηχανίας, στη δραστηριοποίησή του στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, στην αξιοποίηση των ακινήτων του που βρίσκονται σε στρατηγικές θέσεις και στην περαιτέρω αύξηση των μεριδίων του στο χώρο των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα