PwC Ελλάδας: Ενισχύει τη θέση της στο real estate με νέο τμήμα

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 10:34
UPD:10:35
REUTERS/WOLFGANG RATTAY

Η PwC Ελλάδος ανακοίνωσε ότι η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου εντάσσεται στο δυναμικό της ως Director νεοσύστατης ομάδας real estate. 

Ειδικότερα, η εταιρεία, με το βλέμμα στραμμένο στις συνεχείς αλλαγές που πραγματοποιούνται στο επιχειρηματικό περιβάλλον, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της και με γνώμονα τις ανάγκες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της και η αγορά, ενισχύει το συμβουλευτικό της τμήμα με επικεφαλής τη Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, ένα στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία στη διαχείριση ακίνητης περιουσίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Διαθέτει εμπειρία πάνω από 22 χρόνια στον τομέα των Αποτιμήσεων και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Είναι Ορκωτή Εκτιμήτρια (MRICS), πιστοποιημένη από το Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας και Εξετάστρια Επαγγελματικής Επάρκειας του RICS. Το 2015, διορίστηκε ως Εντεταλμένη Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), ενώ το 2017 εκλέχτηκε ως Εκτελεστική Πρόεδρος αναλαμβάνοντας έργα ιδιωτικοποίησης μεγάλης κλίμακας. Επίσης, έχει διατελέσει Ανώτερο Στέλεχος, υπεύθυνη για την αξιολόγηση και την ανάπτυξη ακινήτων σε πολυεθνικές εταιρείες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό όπως Cushman & Wakefield Proprius, Prudential UK, DTZ, Lamda Development, LSH etc. 

Λειτουργώντας υπό την ευρύτερη ομάδα του Deals, η νέα ομάδα αναμένεται να προσφέρει υπηρεσίες αποτίμησης, διαχείρισης χαρτοφυλακίου, μεσιτείας καθώς και έρευνας, αξιοποιώντας τόσο την εξειδίκευση στην ελληνική αγορά, την υπάρχουσα τεχνολογία και εργαλεία όσο και τη δυναμική του παγκόσμιου δικτύου της PwC.

Τη νέα συνεργασία σχολίασε ο Γιώργος Μακρυπίδης, Partner, Deals, PwC Ελλάδας αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη διαρκή ενίσχυση των υπηρεσιών της εταιρείας αλλά και η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, Director, Real Estate Advisory, PwC Ελλάδας, που σημείωσε μεταξύ άλλων ότι “...η τεχνογνωσία της PwC, η ακεραιότητα που την χαρακτηρίζει καθώς και οι εξαιρετικές και έμπειρες ομάδες που την απαρτίζουν, αποτελούν το ιδανικό έδαφος για να εκπληρώσουμε το όραμα που έχουμε για τον κλάδο. Οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί, καθώς χαράσσουμε τη στρατηγική μας και χτίζουμε την επόμενη μέρα”.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα