Επίσκεψη του Ιορδανού αρχηγού ενόπλων δυνάμεων στην ΕΑΒ

Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2007 14:44
UPD:14:49

Τιςκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ιορδανίας υπό τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων (ΓΕΕΔ), General Khalid J. Al-Sarayereh. Την αντιπροσωπεία συνόδευσαν Επιτελείς του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ¶μυνας.

Η αντιπροσωπεία είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Τάσο Φιλιππάκο και στελέχη της ΕΑΒ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν περιοχές μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο εταίρων όπως η συντήρηση διαφόρων τύπων αεροσκαφών, τα συστήματα τηλεπικοινωνιών και δορυφορικών υπηρεσιών, επιτήρησης και διασφάλισης συνόρων καθώς και θέματα που αφορούν την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την υπάρχουσα συνεργασία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων Ιορδανίας, προσκάλεσε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα στελέχη της ΕΑΒ να επισκεφθούν την Ιορδανία, με σκοπό την συνέχιση και ολοκλήρωση των θεμάτων συνεργασίας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος απεδέχθη την πρόσκληση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα